Ειδήσεις

Yποψήφιος με τον Φώτη Χατζηδιάκο ο δικηγόρος Δήμος Μουτάφης

ΔΗΜΟΣ Ε. ΜΟΥΤΑΦΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
(Μ.Δ.Ε. Εμπορικού Δικαίου Πανεπιστημίου Αθηνών)
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιαλυσό της Ρόδου, όπου κατοικώ μέχρι σήμερα και είμαι 27 ετών. Είμαι γιος του Ευάγγελου Μουτάφη, συνταξιούχου διευθυντή της Εμπορικής Τράπεζας και της Δέσποινας Μουτάφη, Διευθύντριας Ασφαλιστικού Γραφείου και Περιφερειακής Συμβούλου, εντεταλμένης σε θέματα πρόνοιας.
Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στο Εμπορικό Δίκαιο και το Δίκαιο των Επιχειρήσεων. Από το 2010, ασκώ μάχιμη δικηγορία στη Ρόδο ως Δικηγόρος και Νομικός Σύμβουλος επιχειρήσεων.
Εργαζόμενος ως δικηγόρος, έχω άμεση επαφή με τα προβλήματα του τόπου και της κοινωνίας μας, καθώς υπερασπίζομαι καθημερινά τους συμπολίτες μας ενώπιον των Διοικητικών Αρχών και των Δικαστηρίων.
Τον Αντιπεριφερειάρχη και τώρα υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκο γνώρισα ως ασκούμενος δικηγόρος στο γραφείο του, το 2008, και έκτοτε συνεργάζομαι και συστεγάζομαι μαζί του. Κοντά του έμαθα να εργάζομαι σωστά, σκληρά και, κυρίως, έντιμα και καθαρά. Θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στις καθημερινές προκλήσεις, την ικανότητα επίλυσης των θεμάτων που χειρίζεται και, κυρίως, την αποφασιστικότητά του κάθε φορά που πρέπει να λάβει σοβαρές αποφάσεις.
Εκτιμώντας όλα τα ανωτέρω αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του, στη δύσκολη πορεία της επίλυσης των προβλημάτων του τόπου και της κοινωνίας μας. Για το λόγο αυτό, θέτω στη διάθεσή των συμπολιτών μας τον εαυτό μου, τις γνώσεις και τον ζήλο μου και ζητώ την υποστήριξή τους για την εκλογή μου ως δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Ρόδου με την υπόσχεση ότι θα προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις για αυτούς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου