Ειδήσεις

Ο Σάββας Διακοσταματίου υποψήφιος με τον Φώτη Χατζηδιάκο

Τις προτάσεις της παρατάξεώς του «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» για τον τομέα της πρωτοβάθμιας υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας www. Rhodos2014.gr ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Εξάλλου, σε συνέντευξη τύπου ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος εξέφρασε την αγωνία του για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση και τόνισε πως η υγεία αποτελεί το ύψιστο αγαθό και το δικαίωμα κάθε πολίτη.

Στη συνέντευξη τύπου, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου ανακοίνωσε πως στην παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» εντάχθηκε και ο αντιδήμαρχος κ. Σάββας Διακοσταματίου.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού παρουσίασε και τους υποψηφίους από τη δημοτική ενότητα Αφάντου που είναι οι κκ. Λευτέρης Χατζηαντώνης, Γιώργος Γαβρούδης, Γιάννης Περίδης, Κική Γιακουμάκη, Χριστίνα Μαλωνά, Σωτήρης Δρακιού και Νικόλας Κρητικός.

Περισσότερα στην αυριανή έντυπη έκδοση της «δημοκρατικής»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου