ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τμήμα άρσης βαρών Ανταγόρα: Ξεχώρισε ο Τρακόσσας και ελπίζει σε κλήση στην Εθνική Ομάδα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Άρση βαρων- Τρακοσσας

Νέα διά­κρι­ση για τον Στέ­φα­νο Τρα­κόσ­σα του τμή­μα­τος άρσης βαρών του Ανα­τα­γό­ρα.

Ο νε­α­ρός αθλη­τής, ξε­χώ­ρι­σε σε ακόμα μία διορ­γά­νω­ση, καθώς κα­τέ­κτη­σε την πρώτη θέση στα 70 κιλά της κα­τη­γο­ρί­ας των Εφή­βων στο Πρω­τά­θλη­μα Επί­λε­κτων που διε­ξή­χθη στο ΟΑΚΑ.

Ο Στέ­φα­νος Τρα­κόσ­σας πλέον έχει βά­σι­μες ελ­πί­δες να κλη­θεί στην Εθνι­κή Ομάδα Εφή­βων- Νε­α­νί­δων ενό­ψει του Πα­γκο­σμί­ου Πρω­τα­θλή­μα­τος που θα γίνει τον Μάιο.

Στη σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε το τμήμα άρσης βαρών του Αντα­γό­ρα, ανα­φέ­ρο­νται τα ακό­λου­θα:

«Ολο­κλη­ρώ­θη­κε το Πρω­τά­θλη­μα Επί­λε­κτων, το Σάβ­βα­το 12 Μαρ­τί­ου στο ΟΑΚΑ.

Ο αγώ­νας είχε σκοπό να συ­γκρο­τη­θούν όλες οι Εθνι­κές Ομά­δες για τις διε­θνείς διορ­γα­νώ­σεις του 2022.

Ο Στέ­φα­νος Τρα­κόσ­σας πραγ­μα­το­ποί­η­σε μια πολύ καλή εμ­φά­νι­ση με 5 στις 6 έγκυ­ρες προ­σπά­θειες.

Σή­κω­σε 70 κιλά στο αρασέ και 96 κιλά στο επολέ ζετέ (166 στο σύ­νο­λο), βγαί­νο­ντας πρώ­τος στην κα­τη­γο­ρία των 55 κιλών.

Τις επό­με­νες ημέ­ρες η τε­χνι­κή επι­τρο­πή της Ομο­σπον­δί­ας θα ανα­κοι­νώ­σει την τε­λι­κή ομάδα Εφή­βων -Νε­α­νί­δων που θα αγω­νι­στούν στο Πα­γκό­σμιο Πρω­τά­θλη­μα τον Μάιο, των αντί­στοι­χων ηλι­κια­κών κα­τη­γο­ριών».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.