Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 12 τραυματίστηκαν όταν Ρώσοι βομβάρδισαν κτίριο κατοικιών στην ουκρανική πρωτεύουσα, όπως επιβεβαίωσε ο σύμβουλος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών, Άντον Γκεραστσένκο.
Η Κρατική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης ανέφερε νωρίτερα ότι μια ρωσική οβίδα χτύπησε πολυκατοικία εννέα ορόφων και προκάλεσε ζημιές σε πολλά διαμερίσματα.
Σύμφωνα με το Nexta, οι διασώστες κατάφεραν να απομακρύνουν από το κτίριο 63 άτομα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό ατόμων συνεχίζονται.
#Obolon, #Kyiv. pic.twitter.com/doHHABXpte
— NEXTA (@nexta_tv) March 14, 2022
Εν τω μεταξύ, τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ένας πύργος τηλεόρασης κοντά στο Ρίβνε στη δυτική Ουκρανία χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν υπήρξαν θύματα.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης με πυραύλους με στόχο διοικητικά κτίρια στο χωριό Stavische, στην περιοχή Ζιτομίρ.
More photos from the scene published by the State Emergency Service. pic.twitter.com/1Eh9yzOhNO
— The Kyiv Independent (@KyivIndependent) March 14, 2022
Σύμφωνα με ουκρανικά μέσα, το κτίριο χτυπήθηκε γύρω στις 5 το πρωί, ενώ οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.
Πηγή: skai.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε





Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.