ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Β’ Εθνική Κατηγορία γυναικών: Με Γιαννούλη και Δημαράκη

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ- ΔΗΜΑΡΑΚΗΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Ανα­κοι­νώ­θη­καν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαι­τη­τές και οι βοη­θοί των ανα­με­τρή­σε­ων της 11ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας γυ­ναι­κών στον 4ο όμιλο, που θα διε­ξα­χθούν την Κυ­ρια­κή.
Στις 12:00 το με­ση­μέ­ρι στις εγκα­τα­στά­σεις του Κο­ρα­κό­νε­ρου ο ΑΣΤΙΡ θα υπο­δε­χθεί τον Νέο Αστέ­ρα Ρε­θύ­μνου, με διαι­τη­τή τον Αλέ­ξαν­δρο Γιαν­νού­λη και βοη­θούς τις Κων­στα­ντί­να Κα­ρα­βε­λαν­τζή και Μαρία Μί­γκλη.
Στις 15:00 στο γή­πε­δο Κε­φά­λου ο Φι­λί­νος θα αντι­με­τω­πί­σει τον Α.Ο. Βρι­λησ­σί­ων, με διαι­τη­τή τον Νίκο Δη­μα­ρά­κη και βοη­θούς τους Δη­μή­τρη Για­μου­ζή και Γε­ρά­σι­μο Ξουρή.
Ανα­λυ­τι­κά:
Β’ Εθνι­κή Κα­τη­γο­ρία γυ­ναι­κών
4ος όμι­λος
11η αγω­νι­στι­κή
Κυ­ρια­κή

• Ε.Α.Κ. 12:00
ΑΣΤΙΡ- Νέος Αστέ­ρας Ρε­θύ­μνου
Διαι­τη­τές: Γιαν­νού­λης, Κα­ρα­βε­λαν­τζή, Μί­γκλη
• Κέ­φα­λος 3:00μ.μ.
Φι­λί­νος- Α.Ο. Βρι­λησ­σί­ων
Διαι­τη­τές: Δη­μα­ρά­κης, Για­μου­ζής, Ξου­ρής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.