ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρχισαν ήδη τα στοιχήματα για δημάρχους και περιφερειάρχες! Σε Xατζημάρκο και Kαμπουράκη… ποντάρουν οι περισσότεροι

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Χατζημάρκος Καμπουράκης

 

Σε προ­ε­κλο­γι­κούς ρυθμούς… χορεύει πλέον η χώρα με το βλέμμα στραμ­μένο στις κάλπες της 26ης Μαΐου για τις αυτο­διοι­κη­τι­κές εκλογές αλλά και τις ευρω­ε­κλο­γές, με το ενδε­χό­μενο να στηθούν κάλπες ακόμα και για εθνικές εκλογές να παρα­μέ­νει ανοιχτό.

Πέρα από το ενδια­φέ­ρον των πολιτών που σε συνε­στιά­σεις και πηγα­δά­κια στην περιοχή μας έχει αρχίσει να φου­ντώ­νει ως προς τους υπο­ψή­φιους δημάρ­χους και περι­φε­ρειάρ­χες, οι αυτο­διοι­κη­τι­κές εκλογές απο­κτούν επι­πλέον ενδια­φέ­ρον για τους λάτρεις του ηλε­κτρο­νι­κού στοι­χή­μα­τος! Ή γνωστή στοι­χη­μα­τική πλατ­φόρμα “stoiximan.gr” άνοιξε ήδη ξεχω­ρι­στή ενότητα για τις περι­φε­ρεια­κές και τις δημο­τι­κές εκλογές του 2019 και στο σύντομο χρονικό διά­στημα που έχει ανοίξει για τους χρήστες, ήδη έχουν αρχίσει τα στοι­χή­ματα για τον επόμενο δήμαρχο Ρόδου και για τον επόμενο περι­φε­ρειάρχη Νοτίου Αιγαίου!

Οι χρήστες της στοι­χη­μα­τι­κής πλατ­φόρ­μας, έχουν ξεκι­νή­σει ήδη να ποντά­ρουν για τους επό­με­νους δημάρ­χους και περι­φε­ρειάρ­χες ανά την Ελλάδα και τα στοι­χή­ματα καθη­με­ρινά “ανε­βαί­νουν”, με την κίνηση να αυξά­νε­ται όσο περνούν οι ημέρες και τη δια­δι­κα­σία να αποκτά όλο και μεγα­λύ­τερο ενδια­φέ­ρον για τις κατα­τά­ξεις που προ­κύ­πτουν.

Όσον αφορά στην Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με την στοι­χη­μα­τική πλατ­φόρμα και με βάση τις απο­δό­σεις μέχρι και χθες το μεση­μέρι, η κατά­ταξη δια­μορ­φώ­νε­ται ως εξής:

Γιώργος Χατζη­μάρ­κος: 1.30

Μανώλης Γλυνός: 3.80

Γιάννης Ντου­νια­δά­κης: 10.00

Στους μεγά­λους Δήμους που έχει περι­λά­βει η στοι­χη­μα­τική πλατ­φόρμα στην ενότητα, περι­λαμ­βά­νε­ται και ο Δήμος Ρόδου όπου εκεί η κατά­ταξη με βάση τις απο­δό­σεις δια­μορ­φώ­νε­ται ως εξής:

Αντώνης Καμπου­ρά­κης: 1.04

Φώτης Χατζη­διά­κος: 9.00

Στράτος Καρίκης: 12.00

Δημή­τρης Κρη­τι­κός: 20.00

Τάκης Πότσος: 50.00

Ωστόσο πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν ότι τα δεδο­μένα μπορούν να δια­φο­ρο­ποι­η­θούν από μέρα σε μέρα αλλά το ενδια­φέ­ρον εστιά­ζε­ται στις τάσεις που κατα­γρά­φο­νται με βάση τα ηλε­κτρο­νικά στοι­χή­ματα των χρηστών του δια­δι­κτύου.

Στα τελευ­ταία χρόνια πάντως, το πολι­τικό στοί­χημα είναι ένα πεδίο που κερ­δί­ζει το ενδια­φέ­ρον και ανοίγει τον κόσμο του στοι­χή­μα­τος και σε άλλα γεγο­νότα πέρα από τα αθλη­τικά, με τους χρήστες να είναι δια­τε­θει­μέ­νοι να ποντά­ρουν ακόμα και αρκετά χρήματα στις στοι­χη­μα­τι­κές πλατ­φόρ­μες.

Ως προς τις απο­δό­σεις, όπως φαί­νε­ται κινού­νται σε υψηλά επίπεδα εξαι­τίας του μεγάλου ενδια­φέ­ρο­ντος των χρηστών να… στοι­χη­μα­τί­σουν στην πολι­τική και μάλιστα ακόμα και για ζητή­ματα που δεν αφορούν στο εσω­τε­ρικό της χώρας μας μόνο.

Το… πάρτι του τζόγου πάντως ανα­μέ­νε­ται να κερ­δί­σει κι άλλους οπαδούς με φόντο τις κάλπες του Μαΐου καθώς μέρα με τη μέρα αυξά­νο­νται οι μορφές και τα είδη στοι­χη­μά­των, ενώ πολ­λα­πλα­σιά­στη­καν οι δυνα­τό­τη­τες ποντα­ρί­σμα­τος για τους επί­δο­ξους παίκτες.

Έτσι λοιπόν, πολλοί από τους χρήστες-ψηφοφόρους επι­λέ­γουν τον υπο­ψή­φιο δήμαρχο ή περι­φε­ρειάρχη της αρε­σκείας τους, ποντά­ρουν, κι αν είναι τυχεροί εκτός από την εκλογή του θα κερ­δί­σουν και χρήματα!

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.