Ο ΓΑΣ Ιάλυσος δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς στον πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, είναι η σειρά του για ρεπό.
Πάντως ο Θανάσης Τερζής συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις των «τοξοβόλων», με τα προγράμματα να είναι καθημερινά μέχρι και το Σάββατο όπως όλα δείχνουν, αφού την Κυριακή εκτός απροόπτου θα δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν.
Η χθεσινή προπόνηση διεξήχθη το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο» με ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, όπως και με αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να διατηρήσει σε καλή αγωνιστική κατάσταση τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου ο ΓΑΣ Ιάλυσος στα εναπομείναντα παιχνίδια να κατακτήσει νίκες, έτσι ώστε να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες- ελάχιστες είναι η αλήθεια- του αναλογούν, για την κατάκτηση του τίτλου.
Το ευχάριστο στον σύλλογο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με τιμωρίες ή τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, καθώς και οι Γιώργος Δήμας και Θωμάς Βλάχος εξέτισαν τις ποινές τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ