Ρεπορτάζ

Aντικαταστάθηκε η Αννα Ζωάννου στην προεδρία του Δ.Ο.Π.

Με απόφαση που δημοσιεύθηκε χθες στην Διαύγεια ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος όρισε τον δημοτικό σύμβουλο κ. Σωτήριο Πετράκη ως πρόεδρο στον Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας σε αντικατάσταση της κ. Αννας Ζωάννου, που υπέβαλε την παραίτηση της την 5η Φεβρουαρίου 2015.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Ζωάννου επέλεξε να διατηρήσει την αντιπροεδρία του ιδρύματος καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος σε περίπτωση φορολογικών εκκρεμοτήτων του, είτε ανάλογων προβλημάτων στην ΑΜΚΕ Κοινωνικής Φροντίδας και Ανάπτυξης, να δεσμευτεί ο Α.Φ.Μ. της και να μην μπορεί να ασκήσει την επαγγελματική της δραστηριότητα.

Σημειώνεται εξάλλου ότι η κ. Ζωάννου ως αντιδήμαρχος δεν λαμβάνει αποζημίωση για της υπηρεσίες της και συγκαταλέγεται μεταξύ των μη μισθοδοτούμενων αιρετών του Δήμου Ρόδου.

Διαβάστε την απόφαση του δημάρχου στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου