ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πυροβολούσαν σε κατοικημένη περιοχή, ψάχνοντας έναν τράγο

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Τράγος

Ποι­νι­κές διώ­ξεις για ζω­ο­κλο­πή, ηθική αυ­τουρ­γία σε ζω­ο­κλο­πή, πα­ρά­νο­μη κα­το­χή κυ­νη­γε­τι­κού όπλου, πα­ρά­νο­μη οπλο­φο­ρία και οπλο­χρη­σία και πρό­κλη­ση φθο­ράς σε ξένη ιδιο­κτη­σία, άσκη­σε η Ει­σαγ­γε­λέ­ας Υπη­ρε­σί­ας σε δύο κα­τοί­κους της Ρόδου, που με πρω­το­φα­νή επι­πο­λαιό­τη­τα, κυ­νη­γώ­ντας ένα τράγο, πυ­ρο­βο­λού­σαν στο Αρ­χαίο Στά­διο με απο­τέ­λε­σμα τα σκά­για να σπά­σουν την τζα­μα­ρία παι­δό­το­που στο «Μή­δεια» και να εκτο­ξευ­θούν και σε πα­ρα­κεί­με­νο εστια­τό­ριο!!

Κα­τη­γο­ρού­με­νοι σε βαθμό κα­κουρ­γή­μα­τος είναι συ­γκε­κρι­μέ­να ένας 25χρο­νος, κά­τοι­κος Ρόδου και ένας 69χρο­νος κά­τοι­κος Αρ­χαγ­γέ­λου.

Την 12.30 ώρα πε­ρί­που της 11ης Ια­νουα­ρί­ου 2014 το κέ­ντρο άμε­σης δρά­σης έλαβε τη­λε­φω­νι­κή κλήση από ιδιο­κτή­τη εστια­το­ρί­ου στην πε­ριο­χή “ΜΗ­ΔΕΙΑ” Ρόδου ότι από άγνω­στη κα­τεύ­θυν­ση, όπως τον ενη­μέ­ρω­σαν υπάλ­λη­λοί του, οι οποί­οι κα­θά­ρι­ζαν και προ­ε­τοί­μα­ζαν το κα­τά­στη­μα, εκτο­ξεύ­θη­καν και προ­σέ­κρου­σαν στο κα­τά­στη­μά του σκά­για από κυ­νη­γε­τι­κό όπλο και ότι λίγο πριν είχαν ακου­στεί πυ­ρο­βο­λι­σμοί.

Οι αστυ­νο­μι­κοί με­τέ­βη­σαν στο ση­μείο και εκεί ο ιδιο­κτή­της του εστια­το­ρί­ου «ΠΟΛ­ΛΩ­ΝΙΑ­ΤΙ­ΣΑ» κ. Ζαν­νής Μα­χρα­μάς τους υπέ­δει­ξε ότι ένα σκάγι είχε κτυ­πή­σει κο­λώ­να του κτί­σμα­τος και ένα άλλο είχε πε­ρά­σει από την ανοι­κτή συ­ρό­με­νη πόρτα στο εσω­τε­ρι­κό του κα­τα­στή­μα­τος και είχε κτυ­πή­σει σε ένα μικρό ξύ­λι­νο βα­ρέ­λι που βρι­σκό­ταν πάνω στον πάγκο του μπαρ του κα­τα­στή­μα­τος και έπεσε στο δά­πε­δο.

Την χρο­νι­κή εκεί­νη στιγ­μή δεν υπήρ­χε πε­λά­της στο κα­τά­στη­μα παρά μόνο οι ερ­γα­ζό­με­νοι. Οι αστυ­νο­μι­κοί βλέ­πο­ντας την κα­τεύ­θυν­ση του βλή­μα­τος ερεύ­νη­σαν τον χώρο που βρί­σκε­ται ακρι­βώς απέ­να­ντι από το κα­τά­στη­μα στον οποίο υπάρ­χουν κα­τοι­κί­ες και νε­ό­δμη­τες κα­τα­σκευ­ές.

Από τον έλεγ­χο στην πε­ριο­χή αυτή εντό­πι­σαν στον λόφο που βρί­σκε­ται ακρι­βώς απέ­να­ντι και σε από­στα­ση πε­ρί­που 50 μέ­τρων μία ημι­τε­λή οι­κο­δο­μή. Στην οι­κο­δο­μή υπήρ­χαν κα­τε­στραμ­μέ­νες τζα­μα­ρί­ες από δύο πόρ­τες, η μία στη βό­ρεια πλευ­ρά και η άλλη στην νότια πλευ­ρά της οι­κο­δο­μής.

Επί­σης σε κο­λώ­να της οι­κο­δο­μής βρή­καν ση­μά­δια από σκά­για. Ψά­χνο­ντας τον χώρο στην πίσω πλευ­ρά της οι­κο­δο­μής με την συν­δρο­μή και υπαλ­λή­λων της Διεύ­θυν­σης Δασών (θη­ρο­φύ­λα­κες) ακού­στη­κε μέσα στα χόρτα ο ήχος από συ­σκευή κι­νη­τού τη­λε­φώ­νου το οποίο εντό­πι­σαν. Πε­ρι­συ­νέ­λε­ξαν ένα πα­ρα­μορ­φω­μέ­νο με­ταλ­λι­κό από μο­λύ­βι σκάγι και μία πλα­στι­κή τάπα τα οποία βρέ­θη­καν στην ημι­τε­λή οι­κο­δο­μή.

Φεύ­γο­ντας από το ση­μείο τους στα­μά­τη­σε ο ιδιο­κτή­της του ευ­ρι­σκό­με­νου στην συμ­βο­λή των οδών Γ. Σε­φέ­ρη και Ηλιά­δων παι­δό­το­που με την επω­νυ­μία «MILOU» κ. Μι­χα­ήλ Αρ­φα­ράς και τους ανέ­φε­ρε ότι ενώ ήταν στο κα­τά­στη­μα τα τζά­μια ενός πα­ρα­θύ­ρου που βρί­σκε­ται στην νο­τιο­δυ­τι­κή πλευ­ρά του κτη­ρί­ου είχαν βλη­θεί από άγνω­στο αντι­κεί­με­νο καθώς υπήρ­χε και μία τρύπα στο κά­θε­το αλου­μί­νιο ενός πα­ρα­θύ­ρου στο μέσον πε­ρί­που.

Μετά από έρευ­να που έγινε στον προ­αύ­λιο χώρο του υπο­γεί­ου από την πλευ­ρά της οδού Ηλιά­δων βρέ­θη­καν δύο πα­ρα­μορ­φω­μέ­να μο­λύ­βδι­να σκά­για τα οποία πε­ρι­συ­νέ­λε­ξαν οι αστυ­νο­μι­κοί. Προ­έ­κυ­ψε ότι τα βλή­μα­τα προ­ήλ­θαν από τον απέ­να­ντι από το κα­τά­στη­μα λόφο.

Από την εξέ­τα­ση του κι­νη­τού τη­λε­φώ­νου μάρ­κας ΝΟΚΙΑ το οποίο είχε βρε­θεί προ­έ­κυ­ψε ότι αυτό ανή­κει στον πρώτο κα­τη­γο­ρού­με­νο ο οποί­ος ανα­ζη­τή­θη­κε μέσω του Α. Τ. Αρ­χαγ­γέ­λου και προ­σή­χθη.

Εξε­τα­ζό­με­νοι ομο­λό­γη­σαν ότι είχαν ενη­με­ρω­θεί από μια κά­τοι­κο της πε­ριο­χής ότι πε­ρι­φε­ρό­ταν στο ση­μείο ένας αδέ­σπο­τος τρά­γος, που προ­κα­λού­σε φθο­ρές σε οι­κο­δο­μή ιδιο­κτη­σί­ας της και απο­φά­σι­σαν να τον ανα­ζη­τή­σουν και να τον θα­να­τώ­σουν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.