Τοπικές Ειδήσεις

ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ – Απολογισμός δράσης εθελοντικής αιμοδοσίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου – ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καλύμνου “Ο Άγιος Παντελεήμων” την Κυριακή 11/12/2022 στο Χαλίκειο κτήριο του Νοσοκομείου Καλύμνου. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η ανταπόκριση και η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συγκεκριμένα, 34 άτομα έδωσαν αίμα, μία σημαντική πράξη αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Συγχρόνως, 4 άτομα έδωσαν δείγμα για δότες μυελού των οστών, έπειτα από ενημέρωση της ιατρού μικροβιολόγου κας Αρχοντούλας Αλεξίου, θεσμικού μέλους του Συλλόγου Αιμοδοτών και συνεργάτιδα του «Οράματος Ελπίδας».

Ευχαριστούμε θερμά το φούρνο Ανάση (Anasis Bakerey & Pastry) και την κα Στέλλα Ανάση για την προσφορά των αλμυρών κερασμάτων, τον κ. Παντελή Πετρίδη (Κάβα Αιγαίον) για την προσφορά των αναψυκτικών και τον κ. Ιωάννη Τσαγκάρη (Typose) για την επιμέλεια της αφίσας. Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Νοσοκομείο Καλύμνου για την παραχώρηση του Χαλίκειου κτηρίου, τους ιατρούς και τους νοσηλευτές για την στήριξη, όπως επίσης και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών για την άψογη συνεργασία.

Τέλος, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που προσήλθε και στήριξε τη δράση, περνώντας το μήνυμα της προσφοράς, της πρόληψης και της αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο, ξεπερνώντας τις διακρίσεις και την προκατάληψη έναντι των ατόμων που νοσούν με AIDS.

Το Προσωπικό του Π.Κ Καλύμνου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου