Ειδήσεις

Συνάντηση των Ενώσεων Λιμενικού Σώματος και Αστυνομικών Δωδ/νησου με τους Κουρουμπλή & Σαντορινιό

Οι Ενώσεις Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδ/νησου και Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδ/νησου με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Ρόδο του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ πραγματοποίησαν συνάντηση μαζί του, παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριου ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ.
Από την πλευρά των Ενώσεων τέθηκαν στον Υπουργό όλα τα θέματα αρμοδιότητας του τα οποία απασχολούν την περιοχή μας, όπως η οργανική σύνθεση, η στελέχωσή και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός των Υπηρεσιών του Λιμενικού καθώς και οι ακτοπλοϊκές μεταγωγές( χώροι κράτησης, καμπίνες για τους Αστυνομικούς κ.α.).
Επίσης συζητήθηκε το θέμα του επιδόματος παραμεθορίου και οι εκπτώσεις στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις των ενστόλων.
Από την πλευρά τους ο Υπουργός και ο Υφυπουργός αναγνώρισαν το δίκαιο των αιτημάτων και δεσμεύτηκαν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δοθούν απαντήσεις – λύσης σε αυτά.

Για τα Διοικητικά Συμβούλια

Ο
Πρόεδρος

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ Ο Γεν.
Γραμματέας

ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Γεώργιος Ο
Πρόεδρος

ΣΑΜΑΡΑΣ
Ευστάθιος Ο Γεν.
Γραμματέας

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου