Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι το μεσημέρι της Πέμπτης θα γίνει η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος των γυναικείων πρωταθλημάτων για την σεζόν 2020-2021 (στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής συμμετέχουν οι ομάδες της Δωδεκανήσου, L.F.C. Ιάλυσος, Σταυρός Καλυθιών και Φιλίνος Κω).
Παράλληλα η Ομοσπονδία ενημέρωσε για την αλλαγή στον 8ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας γυναικών, στον οποίον έχουν τοποθετηθεί ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών και οι Αργοναύτες Καλύμνου.
Την θέση της Δόξας Αγίας Άννας που παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα, πήρε ο Α.Σ. Παιανιακός (ΕΠΣΑΝΑ) που αρχικά είχε τοποθετηθεί στον 3ο όμιλο.
Επομένως, ο 8ος όμιλος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας γυναικών απαρτίζεται από τις ομάδες Γυναίκες Περιστερίου (ΕΠΣΑΝΑ), Α.Σ. Παιανιακός (ΕΠΣΑΝΑ), Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (ΕΠΣΔ) και Αργοναύτες Καλύμνου (ΕΠΣΔ).
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Η κλήρωση για τα Γυναικεία Πρωταθλήματα περιόδου 2020-2021, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15/10/2020 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του ιού covid-19. Ακολουθεί ενημέρωση για τους ομίλους της Γ΄ Κατηγορίας.
Αλλαγές ομίλων της Γ’ Κατηγορίας
α) Η Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου αφού έλαβε υπόψη τα αιτήματα των ομάδων Κοίλων Κοζάνης και Πήγασος Χιλιοδένδρου, για αμοιβαία αντικατάσταση τους στον 1ο και 2ο Όμιλο της Γ’ Κατηγορίας τα έκανε δεκτά. Έγκριση της ανωτέρω μεταβολής από ΕΕ/ΕΠΟ απόφαση Νο 44/08-10-2020.
β) Η Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη την έγγραφη παραίτηση της ομάδας Δόξα Αγίας Άννας (ΕΠΣΑΝΑ), η οποία είχε ενταχθεί στον 8ο Όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας, εισηγήθηκε για λόγους ισονομίας, την θέση της ανωτέρω ομάδας στον 8ο Όμιλο, να καταλάβει η ομάδα Παιανιακός Α.Σ. (ΕΠΣΑΝΑ), η οποία είχε ενταχθεί στον 3ο Όμιλο».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ