Αρκετό άγχος συνοδεύει την πορεία της Δόξας Ψίνθου προς το εναρκτήριο παιχνίδι της νέας σεζόν, με την Αναγέννηση στο γήπεδο του Έμπωνα.
Στο τελευταίο φιλικό τεστ της προετοιμασίας, το περασμένο Σάββατο με αντίπαλο τη Δήμητρα Δαματριάς, ο προπονητής Γιώργος Ορφανίδης δεν ανησύχησε τόσο από την ήττα με 3-2, όσο από την απουσία απαντήσεων στο οξύ πρόβλημα, το οποίο δημιούργησαν στην μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας οι τραυματισμοί βασικών στελεχών της.
Οι Τάσος Φτάκλας και Δημήτρης Κωστομοίρης ταλαιπωρούνται από θλάση στον δικέφαλο, ο Χρήστος Πεταυράκης αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, ενώ ο Μιχάλης Χατζηνικόλας θα βρίσκεται από αύριο και για μία εβδομάδα στην Αθήνα, συνεπώς οι δεδομένες απουσίες ενόψει πρεμιέρας είναι τέσσερις.
Επιπλέον, τον Γιώργο Ορφανίδη προβληματίζει η ανετοιμότητα των τελευταίων δύο μετεγγραφικών αποκτημάτων της Δόξας. Οι Λεωνίδας Στεφανής και Βασίλης Σερμπίνης είναι παίκτες που προφανώς έχουν τις ικανότητες να κάνουν τη διαφορά, μόνο που άργησαν να μπουν στην προετοιμασία και θα χρειαστούν χρόνο για να φτάσουν τη φυσική τους κατάσταση στο ζητούμενο επίπεδο.
Σε κάθε περίπτωση, οι «βυσσινί» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν προκειμένου να «κρύψουν» τα προβλήματά τους και να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ