Απόλυτα ικανοποιημένο άφησε τον προπονητή του Ηρακλή, Γιώργο Σάββενα, η εικόνα της ομάδας του στο σαββατιάτικο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της, κόντρα στον Ιάλυσο, στο γήπεδο των Μαριτσών.
Παρότι οι απουσίες ήταν αρκετές και σημαντικές, οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο ανταποκρίθηκαν απόλυτα στα «θέλω» του προπονητής τους και του έδειξαν, πως μπορεί να τους εμπιστευτεί. Εννοείται δε πως η ήττα με 2-1 δεν ενόχλησε κανέναν.
«Παρά τα προβλήματα και τους πειραματισμούς που κάναμε, πήγαμε πάρα πολύ καλά. Τα παιδιά που κλήθηκαν να αγωνιστούν ανταπεξήλθαν, παρουσιάζοντας όλα τα στοιχεία που θέλαμε. Έπαιξαν με πάθος και δύναμη, είχαν συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα και πειθαρχία. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι», υπογράμμισε ο Γιώργος Σάββενας, ο οποίος περιμένει πλέον τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, προκειμένου να μάθει ποιοι εξ αυτών θα είναι διαθέσιμοι για το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, με αντίπαλο τη Δόξα Καρδάμαινας.
Ο Παναγιώτης Πομπός επανήλθε χθες στις προπονήσεις και λογικά προλαβαίνει, το ίδιο εκτιμάται και για τον Μπάμπη Επιφάνη, ενώ ο τεχνικός των «ροπαλοφόρων» θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τους Αλέξανδρο Φελεσάκη και Μανώλη Ευγενικό.
Σημειώνεται, πως ο δεύτερος πονάει στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, με την ελπίδα να διαψευσθούν οι φόβοι για την ύπαρξη προβλήματος στον μηνίσκο του έμπειρου επιθετικού.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ