Τοπικές Ειδήσεις

Έμπρακτη στήριξη στην Πολιτική Προστασία της Ρόδου από το τοπικό δίκτυο ΟΠΑΠ – Προσφέρει εξοπλισμό για τους εθελοντές πυροσβέστες του νησιού

Πρωτοβουλία για την έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Ρόδου, που επλήγη από τις καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού, ανέλαβε το τοπικό δίκτυο του ΟΠΑΠ. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ΟΠΑΠ και Play της Ρόδου ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσέφεραν απαραίτητο εξοπλισμό στους εθελοντές πυροσβέστες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου, που συνέδραμαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Εκπρόσωποι του δικτύου ΟΠΑΠ της περιοχής βρέθηκαν, την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, στις εγκαταστάσεις του Δήμου Ρόδου και παρέδωσαν 30 μάνικες δασοπυρόσβεσης καθώς και κράνη διασωστών – δασοπυροσβεστών, μάσκα μισού προσώπου 2 φίλτρων και γάντια δασοπυρόσβεσης για όλη την ομάδα των εθελοντών πυροσβεστών της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου.

Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο αντιδήμαρχος κ. Νεκτάριος Φλοσκάκης που ευχαρίστησε τον τοπικό σύλλογο των ιδιοκτητών καταστημάτων ΟΠΑΠ και PLAY για την ευαισθητοποίηση και την πρωτοβουλία τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου