Τοπικές Ειδήσεις

Back to school…! Ολοκληρωμένος προληπτικός έλεγχος για παιδιά

Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, η κλινική Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου προσφέρει έναν ολοκληρωμένο προληπτικό έλεγχο σε προνομιακή τιμή στους μαθητές, θέτοντας τις καλύτερες βάσεις για την επιστροφή τους στα θρανία. Το πακέτο εξετάσεων έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει μία διαγνωστική εικόνα για την υγεία του παιδιού, απαραίτητη για τις απαιτήσεις της εκπαιδευτικής χρονιάς αλλά και των εξωσχολικών δραστηριοτήτων του. Κλείστε το ραντεβού σας έως τις 14 Οκτωβρίου και δώστε στο παιδί σας τα εφόδια που χρειάζεται για τη νέα του αρχή!

Το check up περιλαμβάνει αιματολογικές εξετάσεις και καρδιολογικό έλεγχο με κλινικό ιατρό. Συγκεκριμένα: Γενική Αίματος, ΤΚΕ, Σάκχαρο, Σίδηρος, Φερριτίνη, Χοληστερίνη Ολική, HDL, LDL, Τριγλυκερίδια, Triplex καρδιάς,καρδιολογική εξέταση

Επιπλέον δίνεται βεβαίωση αθλητικής ικανότητας.

Η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου διαθέτει σύγχρονα εργαστήρια και διενεργεί το σύνολο των διαγνωστικών εξετάσεων χρησιμοποιώντας αυτόματους αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας, με απόλυτη υπευθυνότητα, αξιοπιστία, ταχύτητα και σεβασμό στον εξεταζόμενο. Ταυτόχρονα στην κλινική στεγάζεται πλήρως εξοπλισμένο καρδιολογικό τμήμα το οποίο λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως 7 ημέρες την εβδομάδα, έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη δημιουργηθεί. Στελεχωμένη με διακεκριμένους γιατρούς και επενδύοντας συνεχώς σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, η κλινική παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και αποτελέσματα υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας σε αυτούς που την εμπιστεύονται.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου