Παραλίγο… τραγωδία θα είχαμε το βράδυ του Σαββάτου στο τουρνουά 3on3 «Kefalos 2019», που διεξήχθη με επιτυχία στο λιμάνι της Κεφάλου. Ο 38χρονος αθλητής του Αιόλου Κεφάλου και «ψυχή» της ομάδας Δημήτρης Σάζαλης υπέστη ανακοπή καρδιάς και μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από Κω, η χρήση απινιδωτή και η καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση που έγινε από μέλη της ΕΟΔ Κω που κάλυπταν τη διοργάνωση, του έσωσαν τη ζωή του.

Τα μέλη της ΕΟΔ εφάρμοσαν τα πρωτόκολλα της ΚΑΡΠΑ και με τη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή επανήλθε στη ζωή. Το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε άμεσα και παρέλαβε τον νεαρό όπου αναρρώνει στο ΓΝ Κω. Όλα τα μέλη της ΕΟΔ εύχονται περαστικά στον Δημήτρη Σάζαλη, που έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και είναι καλά.

Η ομάδα Casa De Zini ανέφερε: «Θα θέλαμε να αφιερώσουμε την προσπάθεια και τη νίκη μας στο φίλο Δημήτρη και να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει κοντά μας! Ευχαριστούμε την ομάδα του Αιόλου και του Φοίβου και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της ωραίας διοργάνωσης καθώς και τον κόσμο της Κεφάλου που τίμησε με την παρουσία του το τουρνουά».

Η ανακοίνωση μάλιστα εξέδωσε και η διοίκηση της Α.Ε Δικαίου: «Ολόκληρη η οικογένεια της Α.Ε. Δικαίου εύχεται περαστικά στον αθλητή του Αιόλου Κεφαλου, Δημήτρη Σάζαλη, για την μικρή περιπέτεια υγείας που είχε κατά τη διάρκεια του χτεσινού 3on3 στην Κέφαλο. Να είναι σιδερένιος και σύντομα ξανά δίπλα μας στα γήπεδα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ