Ειδήσεις

Κ. Μπακογιάννης: Ας ξεκινήσουν με περικοπές στους μισθούς και τα προνόμιά τους

Μπακογιάννης

Με ανάρτηση του στο Facebook, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης κάλεσε τους Έλληνες βουλευτές να «δώσουν το παράδειγμα» και «πριν ψηφίσουν οτιδήποτε άλλο να ξεκινήσουν με περικοπές στους μισθούς, τα προνόμια και τις φοροαπαλλαγές τους.»:

«Με όλο το σεβασμό στα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, θα μπορούσαν, για να διασώσουν ότι απέμεινε από τη χαμένη τους αξιοπρέπεια και τιμή, πριν ψηφίσουν οτιδήποτε άλλο, να ξεκινήσουν με περικοπές στους μισθούς, τα προνόμια και τις φοροαπαλλαγές τους. Ας δώσουν το παράδειγμα.»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.