Τοπικές Ειδήσεις

Αναβιώνει υπόθεση απάτης με πιστωτική κάρτα

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου θα αναβιώσει την 2α Ιουλίου 2024 υπόθεση απάτης με κατηγορούμενο έναν 51χρονο ημεδαπό που έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 7μηνών με τριετή αναστολή.
Εχει κριθεί πρωτοδίκως ένοχος για το ότι, στη Ρόδο, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία εντός του χρονικού διαστήματος Ιουνίου – Ιουλίου 2017 παρέστησε ψευδώς σε μια κάτοικο της Ρόδου ότι είναι εκπρόσωπος εταιρίας από την Αμερική, η οποία ενδιαφέρεται για την εγγραφή νέων μελών, βεβαιώνοντάς της ψευδώς ότι αν καταφέρει να εγγράψει νέα μέλη θα της εξασφάλιζε διάφορες προσφορές για αγορές σε προϊόντα, καθώς και ότι ήταν σε θέση να της εκδώσει νόμιμα προπληρωμένη κάρτα τύπου «MASTERCARD», καταβάλλοντός του το ποσό των 470 ευρώ, το οποίο θα κατέθετε στο λογαριασμό της και θα μπορούσε η ίδια να αναλάβει κάνοντας χρήση της ανωτέρω κάρτας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου