Τοπικές Ειδήσεις

Διακρίσεις για το Γενικό Λύκειο Αφάντου στο Πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής 2021

Η συμμετοχή μαθητών/τριών από το Γενικό Λύκειο Αφάντου στο διαγωνισμό σχολείων για το Πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής 2021 οδήγησε σε δύο διακρίσεις στις κατηγορίες Βραβείο Παραγωγής Τραγουδιού και Βραβείο Καλύτερης Φωτογραφίας από τις συμμετοχές των Λυκείων Γενικής και Ειδικής Αγωγής. Η βράβευση των παιδιών θα γίνει τον Οκτώβριο του 2021.

Στην κατηγορία Παραγωγή Τραγουδιού με τίτλο «Το πιο λαμπρό Αστέρι» οι μαθητές/τριες της Β’ Λυκείου Βασιλείου Αναστασία-Τσαμπίκα, Βενετοκλής Χρυσοβαλάντης-Μιχαήλ και Παπαγιάννη Μελίνα-Θαρρενή εμπνεύστηκαν τους στίχους, τη μουσική, την ερμηνεία και την εκτέλεση του τραγουδιού.

Στην κατηγορία Καλύτερη Φωτογραφία Αστέρι της Ευχής συμμετείχαν οι μαθητές/τριες της Γ΄ Λυκείου που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν το Αστέρι της Ευχής: Διάκου Ελένη, Γιαννιού Μοσχούλα, Γραμματικάκη Μαρία, Δοντά Αικατερίνη, Δοντά Βαλασία, Καλιβούρη Βαρβάρα, Καλογήρου Δέσποινα-Μαρίνα, Ντασιώτης Βασίλης, Πετρά Φωτεινή, Χαρτερού Χρυσάνθη και Χατζηδιάκου Αικατερίνη. Τα παιδιά της Γ’ Λυκείου ευαισθητοποιημένα από τις προηγούμενες δράσεις μας για το πρόγραμμα «Κάνε Μια Ευχή», στο οποίο συμμετέχουμε κάθε χρόνο τα τελευταία τρία χρόνια και ενισχύουμε στο να γίνει πράξη η ευχή ενός παιδιού, παρά την πίεση της προετοιμασίας για τις πανελλήνιες εξετάσεις προσφέρθηκαν να δημιουργήσουν το Αστέρι της Ευχής.

Τις συμμετοχές στον διαγωνισμό συντόνισε η Εκπαιδευτικός-Σύμβουλος Σχολικής Ζωής Αικατερίνη Διακίδη-Κώστα με την αρωγή του Διευθυντή του ΓΕΛ Αφάντου κ. Βενέτη Θωμίδη.

Το Πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής υλοποιείται εδώ και 22 χρόνια με στόχο την εκπλήρωση όλων και περισσότερων ευχών για τα παιδιά. Το Αστέρι της Ευχής αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας, προσφοράς και εθελοντισμού στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Σε μια τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη περίοδο για όλους μας η δημιουργικότητα και η δοτικότητα των παιδιών στον διαγωνισμό του προγράμματος Αστέρι της Ευχής παραμένει η ελπίδα για ένα πιο φωτεινό μέλλον.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου