Τοπικές Ειδήσεις

Απάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαρούλας Γιασιράνη στην παράταξη Γλυνού

Από την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαρούλας Γιασιράνη εκδόθηκεη ακόλουθη ανακοίνωση:

Προσφιλής η πρακτική του Μανώλη Σαρικά και της Συμμαχίας Νότιου Αι-γαίου να κάνουν το άσπρο μαύρο

Τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και εγώ έχουμε συγχαρεί πολλές φορές δημόσια την πρωτοβουλία των αυτοδιοικητικών γιατρών Α΄και Β΄ βαθμού για το τηλεοπτικό σποτ για τον εμβολιασμό.

Αυτό, εύκολα αποδεικνύεται από τα αρχεία των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών .

Στις 10/06/21, μέρα που συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο, ο Μανώλης Σαρικάς κατέ-θεσε πρότασή του για δημιουργία νέας καμπάνιας για τον εμβολιασμό, δράση όμως η οποία ήταν ήδη προγραμματισμένη και δρομολογημένη από την Περιφερειακή Αρχή, αναρτημένη στη Διαύγεια (την οποία όπως φαίνεται επιλεκτικά παρακολουθούν) και είχα ανακοινώσει λίγες μέρες πριν δημό-σια.

Δεν μας εκπλήσσει πια η πολιτική τακτική του ψεύδους, την οποία χρησιμοποιούν για να καλύψουν την πολιτική τους ανεπάρκεια. Την αναγνωρίζουν και οι πολίτες.

Η πανδημία δεν είναι για μας χώρος πολιτικής αντιπαράθεσης, είναι χώρος συστράτευσης υγειών δυνάμεων απέναντι στην σοβαρότερη κρίση που περνά η ανθρωπότητα.

 

 

 

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου