Στο βοηθητικό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. θα διεξαχθούν πιθανότατα οι αγώνες της προκριματικής φάσης των παίδων και των εφήβων, κάτι που λογικά θα ανακοινώσει προσεχώς η Ε.Ο.Κ. Όσον αφορά στις κορασίδες και τις νεανίδες, οι αγώνες πιθανότατα θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ωστόσο θα πρέπει να ανακοινωθεί και επίσημα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Οι εκπρόσωποι της Δωδεκανήσου (ο Ιπποκράτης σε έφηβους και κορασίδες, ο Κολοσσός στους παίδες και ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος στις νεανίδες) θα δώσουν κανονικά το «παρών» στην Αθήνα και ήδη έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους. Οι πρωταθλητές μας θα έχουν μπροστά έναν μήνα περίπου για να προετοιμαστούν κατάλληλα και να παλέψουν για την πρόκριση τους στο final-6 του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Οι ομάδες των Κυκλάδων δεν έχουν αναδειχθεί ακόμη, ενώ εκκρεμότητες υπάρχουν και στην Τ.Ε. Σάμου. Η Τ.Ε. Δωδεκανήσου, η Τ.Ε. Λέσβου, η Τ.Ε. Χίου και η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. έχουν ανακοινώσει όλους τους πρωταθλητές τους, που θα παλέψουν για την πρόκριση στα final-6. Οι εκπρόσωποί μας στα περισσότερα πρωταθλήματα και κυρίως σε κορασίδες, έφηβους και παίδες διατηρούν πολλές ελπίδες πρόκρισης στις τελικές φάσεις, ωστόσο είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Επίσης, παραμένει άγνωστο ποιες ομάδες θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και θα είναι παρούσες. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 2 Ιουλίου, με τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου να δίνουν κανονικά το «παρών» στην Αθήνα. Οι έφηβοι του Ιπποκράτη Κω, οι παίδες του Κολοσσού, οι νεανίδες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και οι κορασίδες του Ιπποκράτη Κω θα παλέψουν για την πρόκριση στην Αθήνα, σε γήπεδο που θα οριστεί από την Ε.Ο.Κ.
Η κλήρωση της 2ης φάσης των αγώνων του α’ ομίλου θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη (Λυδίας 1 και Παπαναστασίου) και των Ομίλων β’ και γ θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΚ στην Αθήνα (ΟΑΚΑ), την Παρασκευή 03/07/2020 και από ώρα 13.00. Η κλήρωση των αγώνων της 3ης Φάσης (τελικοί) θα γίνουν στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στην Αθήνα (Ο.Α.Κ.Α.) την Παρασκευή 03/07/2020 και από ώρα 13.00. Οι τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων θα διεξαχθούν στην Αθήνα.
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ)
ΕΦΗΒΟΙ: Ιπποκράτης Κω, Ο.Α.Α. Ηράκλειο, Αναγέννηση Σάμου, Αίολος Μυτιλήνης, Ίωνες Χίου, Πρωταθλητής Κυκλάδων
ΠΑΙΔΕΣ: Κολοσσός Ρόδου, Γ.Σ. Εργοτέλης, Παλλεσβιακός, Β.Α.Ο.Λ. Χίου, Πρωταθλητής Κυκλάδων, Αναγέννηση Σάμου ή Πράμνος Ικαρίας
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, Ο.Α. Χανίων, Θησέας Παναγιούδας, Αιγέας Χίου, Πρωταθλητής Τ.Ε. Σάμου
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ιπποκράτης Κω, Ηρόδοτος, Αιγέας Πλωμαρίου, Β.Α.Ο.Λ. Χίου, Αθλέων Σάμου, Πρωταθλητής Κυκλάδων

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ