Τοπικές Ειδήσεις

ΙΣΡ: Αναστολή των κινητοποιήσεων των Εργαστηριακών Ιατρών

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου σας ενημερώνει ότι οι κινητοποιήσεις των εργαστηριακών Ιατρών, αναστέλλονται από αύριο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και για μερικές εβδομάδες.

Τα αιτήματά των εργαστηριακών ιατρών παραμένουν σε εκκρεμότητα, ωστόσο λόγω της προεκλογικής περιόδου και της αδυναμίας νομοθετικών παρεμβάσεων τη δεδομένη στιγμή, αναγκαζόμαστε να συνδράμουμε για πολλοστή φορά με σκοπό την εξυπηρέτηση των ασθενών. Οι κινητοποιήσεις αυτές απέδειξαν καταφανώς ότι ο Ιατρικός κόσμος είναι πιο ενωμένος και αποφασισμένος από ποτέ, για τη διεκδίκηση καλύτερων υπηρεσιών υγείας για τον πολίτη.

Τα μηνύματα που λάβαμε από τους ασφαλισμένους την τρέχουσα περίοδο, επιβεβαιώνουν περίτρανα τη συμπαράσταση τους και την απο κοινού διεκδίκηση της αύξησης της χρηματοδότησης του ΕΟΠΥΥ, με σκοπό την αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και ειδικά το εξέχουσας σημασίας κομμάτι των διαγνωστικών εξετάσεων.

Για τον Ι.Σ.Ρ.

Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας

Ηλίας Ι. Τσέρκης                Μιχαήλ Ν. Βολονάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου