Διαβάζοντας την είδηση στην έγκριτη εφημερίδα σας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας του χωριου ΑΦΑΝΤΟΥ πήραμε απόφαση ως Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου της αρχιπολης «αγιος μηνας»να απευθύνουμε έγγραφη διαμαρτυρία παραθετοντας καποια επιχηρηματα προς καθε υπεύθυνο που μπορει να βοηθησει στην αρση αυτής της απόφασης.

Η Αρχιπολη φιλοξενεί περίπου 600 κατοίκους στο μεγαλύτερο ποσοστό Ξενοδοχοϋπαλλήλοι και συνταξιούχοι. Εκ των πραγμάτων και δίχως προσωπική επιλογή πελάτες της Εθνικής λόγω επιδόματος ανεργίας, συντάξεων, μισθολογιων, κ.λ.

Στην περίπτωση λοιπον παύσης της λειτουργίας του υποκαταστήματος αυτος όλος ο κόσμος θα αναγκάζεται ήτε να διανύσει 30 επιπλέον χιλιόμετρα η να ψάχνει με ωτοστόπ να εξυπηρετηθεί από το υποκαταστήμα της Αρχάγγελου λόγω έλλειψης συγκοινωνίας

Μπορουμε να κατανοήσουμε ότι η επιχείρηση της Εθνικής ενδεχομένως να κρίνει ότι το υποκαταστήμα στα Αφαντου δεν αποφέρει τα προσδοκώμενα αλλα σε μια εποχή που ισοπεδώνονται τα πάντα καλο θα είναι κάποιοι που μπορούν ας αποφυγουν να ισοπεδώνουν και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ελπίζουμε να ευεσθητοποιησουμε τα ανθρώπινα αισθήματα αυτών που πρέπει ωστε να αποφευχθεί ενα τετοιο  λάθος

Κλείνοντας θα θέλαμε να απευθύνουμε μια πρόταση και στην διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και στην διοίκηση του δήμου

Θα μπορούσε ενδεχομένως εφόσον υπάρχει να παραχωρηθεί στην τράπεζα κάποιο δημοτικό ακίνητο της κοινότητας Αφαντου στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του δήμου ώστε να περιοριστεί το ύψος των δαπανών της Τράπεζας.

Προς κάθε αρμόδιο

Με εκτίμηση

ΤΟ Δ.Σ. του πολιτιστικού Συλλόγου Αρχιπολης

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ