Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο στη Ρόδο ο Παναγιώτης Θεουλάκης και η Ανδριάνα Χατζηλαζάρου, σε μια λαμπερή τελετή.

Οι πάρα πολλοί και σημαντικοί καλεσμένοι, από τη Ρόδο, την Αθήνα και το εξωτερικό, δείγμα της εκτίμησης προς την οικογένεια Χατζηλαζάρου, αφού παρακολούθησαν μια λιτή και συνάμα επιβλητική τελετή, με τον -συγκινημένο- Γιάννη Χατζηλαζάρου να παραδίδει τη μοναχοκόρη του στο γαμπρό, απόλαυσαν ροδίτικη φιλοξενία στο Princess Andriana.

Ο διακριτικός στολισμός στην πισίνα που έγινε η δεξίωση, το εξαιρετικό μενού, οι ξένοι που είχαν “ακροβολιστεί” γύρω από το χώρο της δεξίωσης, η όμορφη μουσική που απογείωσε το κέφι, αλλά και το τραγούδι του – γιατρού οφθαλμίατρου- γαμπρού, προς τη νύφη, έκαναν το γάμο λαμπερό.

Και βέβαια η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι πρωϊας, στην παραλία, μπροστά από το ξενοδοχείο!!!
Με κίνδυνο να ξεχάσουμε πολλούς από τους καλεσμένους, τουλάχιστον από τον χώρο του Τουρισμού, είδαμε τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, τον Κώστα Κωνσταντινίδη των Atrium, τον Κώστα Μινέττο των ομώνυμων ξενοδοχείων, τον Γιάννη και Μαριέττα Παπαβασιλείου των ομώνυμων ξενοδοχείων, τον Γιάννη Μισθό του Amathus, κ.ο.κ..

Είδαμε ακόμη τον περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, τον βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη, τον τέως βουλευτή Γιάννη Παρασκευά και άλλους πολλούς!!!

Ένα σχόλιο στο Ενας λαμπερός γάμος στη Ρόδο!!!

  1. Avatar Ο/Η mary λέει:

    ειμαι περίεργη να μάθω τα ονόματα των πάρα πολλών και σημαντικών καλεσμένων!!!τίσ ημαίνει σημαντικοί? για ποιούς?δηλαδή όταν εγώ πάω ως καλεσμένη δεν είμαι σημαντική για αυτούς?!?!?αυτό δεν είναι που μετράει?!!!!ωραίο το θέμα σας για την τοπική μας showbiz!!!!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ