Αθλητικά

Ξεκούραση μόνο τον Αύγουστο στην ακαδημία του Ιάλυσου

Κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να επανεντάξουν τα παιδιά σε ρυθμούς ποδοσφαίρου και να καλύψουν , στο μέτρο το εφικτού, το κενό των τελευταίων μηνών, είναι αποφασισμένοι να καταβάλουν οι υπεύθυνοι της ακαδημίας του Ιάλυσου. Όπως ανακοινώθηκε, τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου θα επιστρέψουν στο γήπεδο την προσεχή Δευτέρα και θα συνεχίσουν, χωρίς διακοπή, μέχρι την τελευταία μέρα του Ιουλίου. Αναλυτικά:
«Η μέρα που περιμέναμε πλησιάζει! Τη Δευτέρα 17/05 έστω και με κάποιους ακόμα περιορισμούς επιστρέφουμε στο παιχνίδι!!! Ελπίζουμε οριστικά!!!
Κάποιες απαραίτητες αλλαγές στο πρόγραμμα, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν, θα γίνουν γνωστές μέσα στην εβδομάδα σε συνεννόηση με τους γονείς.
Πρόθεσή μας είναι η Ακαδημία να διακόψει τη λειτουργία της μόνο τον Αύγουστο. Το οριστικό πρόγραμμα θα καταρτιστεί στο αμέσως επόμενο διάστημα με βάση πάντα τις λεπτομέρειες και τα επιμέρους μέτρα που θα ανακοινωθούν και τη συμμετοχή που θα υπάρξει!
Το τηλέφωνό μας, 6948 142 008, είναι διαθέσιμο για όποια διευκρίνιση χρειαστείτε.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα επιστρέψουμε στο παιχνίδι!»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου