Τοπικές Ειδήσεις

Βασ. Υψηλάντης-Μέγα Εμβολιαστικό στην Κάλυμνο-Κοινοβουλευτική Αναφορά για τους υποψήφιους της Καλύμνου στα ΑΕΙ

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων Βασίλειος – Νικόλαος Α. Υψηλάντης δήλωσε ότι η Κυβέρνηση επιδιώκει την άμεση ολοκλήρωση των προσπαθειών της, προκειμένου να συσταθεί και στην Κάλυμνο, Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο που θα επιταχύνει το κτίσιμο ανοσίας στο νησί της Καλύμνου.

Εξάλλου, περαιτέρω εξηγήσεις ζήτησε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, για τη δυνατότητα μετακίνησης των μελισσοκόμων και των μελισσιών, με τα απαραίτητα έγγραφα και rapid test, από και προς Κάλυμνο, από την Γενική Γραμματεία της Πολιτικής Προστασίας.

Τέλος κατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά στην Υπουργό Παιδείας για μέτρα υπέρ των Καλυμνίων υποψηφίων στα Α.Ε.Ι βάσει της από 10/05/2021 επιστολής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών/ Μαθητριών Καλύμνου και της από 13/05/2021 επιστολής του Δημάρχου Καλύμνου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου