Τοπικές Ειδήσεις

Aπό την Περιφέρεια N. Aιγαίου θα μισθωθεί ακίνητο στη Σύρο για την στέγαση των γραφείων παρατάξεων

Τη διενέργεια μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου, για την στέγαση των γραφείων παρατάξεων, με γραπτές προσφορές διακήρυξε χθες η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται στην περιοχή της Ερμούπολης Σύρου, να έχει επιφάνεια 52,50 – 65,62 m2, να είναι αποπερατωμένο ή να βρίσκεται σε φάση αποπεράτωσης και να δύναται να αποπερατωθεί εντός 2 (δύο) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης Μίσθωσης, να είναι απολύτως νόμιμο για την χρήση που απαιτείται, σύμφωνα με την ισχύουσα πολεοδομική αδειοδότησή του.
Εάν το ακίνητο έχει αδειοδοτηθεί για άλλη χρήση, γίνεται αποδεκτή η συμμετοχή του στη δημοπρασία υπό την προϋπόθεση ότι ο προσφέρων υποβάλλει Υπεύθυνη Δήλωσή του Ν.1599/1986, σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.8 της Διακήρυξης με την οποία δηλώνει ότι :

i) είναι νόμιμη η αλλαγή χρήσης, από την ισχύουσα στην χρήση στην οποία απαιτείται και ii) θα ολοκληρώσει τις διαδικασίες αλλαγής χρήσης με ευθύνη του και με δαπάνες του εντός 3 μηνών από την υπογραφή της Σύμβασης Μίσθωσης, να συμφωνεί πλήρως με τους όρους και προδιαγραφές που αναφέρονται στο κείμενο της Διακήρυξης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου