Αθλητικά

Ανοιχτή πλέον η «Εργάνη» για τους προπονητές

Μέχρι τις 23 Απριλίου θα έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τους μήνες Ιανουάριο – Φεβρουάριο, όσοι από τους προπονητές ποδοσφαίρου πληρούν τις προϋποθέσεις.
Όπως ενημερώνει τα μέλη του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, η πλατφόρμα του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη» άνοιξε και υποδέχεται τις αιτήσεις των ενδιαφερόμενων. Αναλυτικά:
«Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι έχει ανοίξει η πλατφόρμα του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ για την υποβολή των δηλώσεων για την αποζημίωση των μηνών Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2021 και για την ειδική κατηγορία των προπονητών ποδοσφαίρου.
Σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχαμε με το Υπουργείο Εργασίας αναφορικά με την αποζημίωση ειδικού σκοπού στους προπονητές ποδοσφαίρου που προβλέπεται στην με αριθμό 11956/369/18-3-2021 Κ.Υ.Α. (Β’ 1067) δεν είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης όσοι :
α) Έχουν σύμβαση εργασίας σε κάποιον εργοδότη ή είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
β) Λαμβάνουν τακτική επιδότηση ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ.
γ) Λαμβάνουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού από οποιαδήποτε άλλη αιτία.
Υπενθυμίζεται ότι χρειάζεται ΚΑΙ ατομική ευθύνη στην υποβολή της δήλωσης.
Τέλος, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων και ορθών επαναλήψεων είναι έως και 23/4/2021».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου