Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 17:00 στο γήπεδο Καλυθιών, με τον τοπικό Απόλλωνα να φιλοξενεί τον Κλεάνθη.
Οι Καλυθενοί βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιούν στην φετινή σεζόν, προσθέτοντας ακόμα μία νίκη στη συλλογή τους, αφού στόχος τους είναι να τερματίσουν στην καλύτερη δυνατή βαθμολογική θέση.
Ο Χρυσόστομος Χάσταλης έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του σοβαρότητα μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να μην χαλάσει η εικόνα του συλλόγου στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Από εκεί και πέρα, ο νεαρός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών του, ενώ ακόμα ένας είναι αμφίβολος. Ο Χάσταλης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μιχάλη Φυλακούρη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο και τον Τάσο Παλάζη που απέχει από τις προπονήσεις στο τελευταίο διάστημα, ενώ αμφίβολος είναι ο Θεόδωρος Κυρίτσης που επέστρεψε την Πέμπτη στο νησί μας από την άδεια που είχε από τον σύλλογο για τις γιορτές.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται από τον νεαρό τεχνικό, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία του Απόλλωνα για το παιχνίδι του Σαββάτου ολοκληρώθηκε χθες στο γήπεδο Καλυθιών, με ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ