Ειδήσεις

Η Στέλλα Αναστασιάδη υποψήφια με τον Φώτη Χατζηδιάκο

Με το Φώτη Χατζηδιάκο θα είναι υποψήφια η Στέλλα Αναστασιάδη. Όπως δήλωσε η ίδια “Αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου, συμμετέχω στην παράταξη ΡΟΔΟΣ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, πιστεύοντας ότι ενωμένοι όλοι μαζί θα πραγματοποιήσουμε την αναγέννηση της πόλης μας, του ευλογημένου αυτού τόπου που έχουμε την τύχη να ζούμε.

Θεωρώ ότι, μέσα από την δυναμική παρουσία του άξιου και ικανού υποψηφίου Δημάρχου, ενός ανθρώπου με εμπειρία και γνώση, με πορεία επιτυχημένη και ανοδική σε όλα τα επίπεδα, ενός ανθρώπου ο οποίος έχει όραμα και στόχους, διαθέτει αξιοπιστία, τόλμη, και επιμονή και με γνώμονα την αγάπη που κρύβουμε όλοι για τον τόπο μας, θα επιτύχουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και να αναδείξουμε αυτό το ιστορικό νησί του “ΗΛΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ”, όπως χαρακτηριστικά αποκαλείτο κατά την αρχαιότητα.

Ζητώ από τις φίλες και τους φίλους να στηρίξουν την παράταξη μας “ΡΟΔΟΣ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Φώτη Χατζηδιάκο, τιμώντας και εμένα με την ψήφο σας, για να κάνουμε όλοι μαζί τα οράματα και τους στόχους μας πραγματικότητα.

BIOΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ – ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗ
Σπούδασα στην Αθήνα στο Γαλλικό Κολλέγιο “CATENALE” στο τμήμα Λογιστικής.
Το έτος 1980 μέσω πανελλήνιου διαγωνισμού προσλήφθηκα στο Δημόσιο ως 1η επιτυχούσα και διορίσθηκα στο Κτηματολόγιο της Ρόδου, όπου υπηρέτησα και συνταξιοδοτήθηκα το έτος 2004 με τον βαθμό Α΄. Σήμερα εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος.

Είμαι παντρεμένη με τον δικηγόρο Ρόδου κ. Σέργιο Αναστασιάδη και έχουμε 2 παιδιά, τη Βασιλεία και τον Γιάννη.

Από το έτος 1993 είμαι ενεργό μέλος της Λέσχης LIONS Ρόδου, στην οποία το έτος 2012-2013 εκλέχθηκα Πρόεδρος της. Το 2007-2009 διετέλεσα Αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Ρόδου. Από το έτος 2009 είμαι ιδρυτικό μέλος του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ για την ΟΥΝΕΣΚΟ με έδρα την Ρόδο και στη συνέχεια μέχρι και το έτος 2012 εκλέγομαι ειδική Γραμματέας του. Παράλληλα, είμαι ιδρυτικό μέλος του ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ με έδρα την Αθήνα.

Τον Ιανουάριο του έτους 2014 βραβεύτηκα από την Διεθνή Οργάνωση και τον Διεθνή Πρόεδρο των LIONS στην Αμερική με την ανώτατη τιμητική διάκριση-μετάλλιο ‘EXCELLENCE CLUB PRESIDENT» (ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου