Τοπικές Ειδήσεις

8 νέους υποψήφιους συμβούλους ανακοίνωσε ο κ. Αντ. Καμπουράκης – Πρόκειται για καταξιωμένους Pοδίτες

8 νέους υποψηφίους ανακοίνωσε χθες ο συνδυασμός “Με δύναμη για τη Ρόδο” με επικεφαλής τον Αντώνη Καμπουράκη.
Πρόκειται για καταξιωμένους Ροδίτες, σημαντικής αξίας και αναγνωρισιμότητας.
«Ενεργοί πολίτες, που τολμούν να γίνουν η αλλαγή που περιμένουν οι συμπολίτες μας για τη Ρόδο. Με ακλόνητη πίστη στις πραγματικές δυνατότητες του τόπου μας, κάνουν το βήμα μπροστά και μπαίνουν στην εκλογική μάχη για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να βγάλουμε τη Ρόδο από το τέλμα. Όλοι Μαζί, στην κοινή προσπάθεια να ξαναδώσουμε στη Ρόδο τη λάμψη που της αξίζει!» δήλωσε ο κ. Καμπουράκης.
-Θανάσης Στάμος


Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε:
Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας τον Θανάση Στάμο, τον συμπολίτη μας με τη λαμπρή πορεία στην τουριστική εκπαίδευση της Ρόδου. Το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γαλούχηση γενεών αποφοίτων, που στηρίζουν το τουριστικό οικοδόμημα της Ρόδου. Οι επαγγελματίες που συνεργάστηκαν με τον Θανάση Στάμο αποτελούν σε μεγάλο βαθμό το στελεχιακό δυναμικό του ξενοδοχειακού κλάδου του Τόπου μας διαγράφοντας αναπτυξιακή πορεία”.
Ο Θανάσης Στάμος, στην δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη στο συνδυασμό «Με Δύναμη για την Ρόδο» αναφέρει τα εξής: «Αποφάσισα την συστράτευσή μου με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί είμαι βέβαιος ότι θα είναι ο δήμαρχος που θα αλλάξει τη Ρόδο και θα δώσει στο νησί μας τη λάμψη και την αίγλη που πρέπει να έχει ένας παγκόσμιος τουριστικός προορισμός και όχι μόνο. Έχω τη διάθεση, τη θέληση και τη δύναμη να προσφέρω στον τόπο μου. Έχω τις γνώσεις αλλά και τη διοικητική εμπειρία για έργο ουσιαστικό και μετρήσιμο».
– Γιάννης Τσαγκάρης


Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Γιάννη Τσαγκάρη στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Γιάννης Τσαγκάρης, είναι ένας ενεργός πολίτης με γνώσεις και εμπειρία, που έχει λαμπρή οικογενειακή παράδοση στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό στο νησί μας. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, μας γεμίζει αισιοδοξία για τη διαχείριση κάθε μικρού ή μεγάλου κύματος που θα χρειαστεί να ξεπεράσουμε μαζί με Δύναμη για τη Ρόδο»
Ο Γιάννης Τσαγκάρης δήλωσε τα εξής: «Αγαπώ την Ρόδο και θέλω να συμμετάσχω στην προσπάθεια να βελτιώσουμε το αύριο του τόπου μας, με την παράταξη “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί έχει αποδείξει ότι είναι ικανός και αγαπά την Ρόδο».
– Γιώργος Πατσάης


Ο Αντώνης Καμπουράκης για την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατσάη δήλωσε τα ακόλουθα: “Καλωσορίζω τον Γιώργο Πατσάη, έναν επιτυχημένο επαγγελματία, που μπορεί να συνδράμει στο συνδυασμό μας, με τις γνώσεις και τη θέλησή του για προσφορά. Ο Γιώργος έχει για πολλά χρόνια καταφέρει να συνδυάσει τον επαγγελματισμό στη δουλειά του και την αποτελεσματικότητα του εθελοντισμού σε ενέργειες για το περιβάλλον και τον αθλητισμό”.
Ο Γιώργος Πατσάης, στην δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη αναφέρει τα εξής: «Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι, σας καλώ να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια ανάδειξης και βελτίωσης του τόπου μας με δήμαρχο τον Αντώνη Καμπουράκη. Επιδιώκουμε, απαιτούμε, μοχθούμε Με Δύναμη Για Τη Ρόδο, για μια καλύτερη Ρόδο”.
-Στέφανος Παλλάς


Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Στέφανου Παλλά με τον συνδυασμό “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”, ενός ανθρώπου που συμμετέχει ενεργά σε τοπικά σωματεία και συλλόγους για την πρόοδο της Ρόδου. Θεωρώ ότι η συμπόρευσή του με το συνδυασμό μας θα συνδυαστεί με την αναπτυξιακή προοπτική που όλοι Μαζί θέλουμε για τον Τόπο μας».
Ο Στέφανος Παλλάς για την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη δήλωσε τα εξής: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά θέλοντας να προσφέρω αυτό που μπορώ και να μην είμαι ένας παθητικός παρατηρητής της σημερινής κατάστασης του τόπου μας. Πιο συγκεκριμένα επέλεξα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη επειδή πιστεύω στις προθέσεις και τις ικανότητες του καθώς και των μελών του συνδυασμού».
-Μιχάλης Τσαμπίκος Σπανουδάκης


Ο Μιχάλης Τσαμπίκος Σπανουδάκης, στην δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη, αναφέρει τα εξής: «Το κίνητρό μου είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό μου Ροδίτη. Στόχος είναι να μπορέσουμε να καλυτερεύσουμε το μέρος που μεγαλώνουμε εμείς και τα παιδιά μας. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί μας ενώνει η κοινή αγάπη για τον Τόπο μας και έχει την ικανότητα να ηγηθεί της αναπτυξιακής μας πορείας».
-Αντώνιος Σιγανός


Ελεύθερος Επαγγελματίας (Τραγουδιστής)
«Το κίνητρό μου είναι να καλυτερεύσουμε τον τόπο που μεγαλώσαμε, που ζούμε και που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”, με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί θεωρώ ότι είναι ένας επιτυχημένος συμπολίτης μας, που αγαπά τη Ρόδο και έχει την ικανότητα, το κίνητρο και τη θέληση να προσφέρει στο νησί μας».

-Κωνσταντίνος Συρτσάκος


Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων
«Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” θέλω να αποδείξω ότι όταν υπάρχει ένας επικεφαλής με όραμα, όπως ο Αντώνης Καμπουράκης, πλαισιωμένος από ανθρώπους με ιδέες και διάθεση προσφοράς, τότε η Ρόδος μπορεί να γίνει όπως ονειρευόμαστε».
-Αικατερίνη Κούρου


Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
«Στόχος μου είναι να μετέχω έμπρακτα και ενεργά στη βελτίωση του τόπου μας με τρόπο σύγχρονο, καινοτόμο και αποτελεσματικό. Η Ρόδος θα πρέπει να γίνει στολίδι για τους κατοίκους της, αλλά και ένας από τους σημαντικότερους πόλους τουριστικής έλξης. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί ο τόπος μας αξίζει το καλύτερο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου