Αθλητικά

Υγρός Στίβος Ρόδου: Στην τελική φάση η προετοιμασία της νέας κολυμβητικής ομάδας

Ο Υγρός Στίβος Ρόδου εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Η προετοιμασία των μικρών κολυμβητών και κολυμβητριών του Υγρού Στίβου Ρόδου εισέρχεται στην τελική φάση ενόψει της σταδιακής μελλοντικής προβολής τους στην αγωνιστική σκηνή τους επόμενους μήνες με τους προπονητές των παιδιών να είναι πολύ ικανοποιημένοι από το επίπεδο των επιδόσεων που διαφαίνονται.
Οι προπονήσεις γίνονται σε διάφορα γκρουπ για να ικανοποιηθούν προπονητικά, χωροτεχνικά και προβλήματα διαφοροποίησης προγραμματισμού και αυτό με μεθοδικότητα και στοχευμένη κορύφωση αποφέρει ήδη τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Μ’ αυτό τον τρόπο τα παιδιά του Υγρού Στίβου Ρόδου που ανεβάζουν ρυθμούς προοδευτικά, όχι μόνο διασκεδάζουν ακολουθώντας τα προπονητικά προγράμματα, αλλά δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα, στην πρώτη τους παρουσία σε αγώνες ενάντια στους κολυμβητές και κολυμβήτριες των άλλων ομάδων, όποτε αυτό αποφασισθεί από την τεχνική ομάδα που τους κατευθύνει».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου