ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο: Με Ωραιόπουλο και Πατσιόπουλο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ- ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Με την διε­ξα­γω­γή δύο ανα­με­τρή­σε­ων, ανοί­γει την Πα­ρα­σκευή η αυ­λαία των το­πι­κών πρω­τα­θλη­μά­των της Δω­δε­κα­νή­σου, με την ΕΠΣΔ να ανα­κοι­νώ­νει τους διαι­τη­τές και τους βοη­θούς που θα τις διευ­θύ­νουν.
Για την 21η αγω­νι­στι­κή του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας, στις 15:00 στο γή­πε­δο Λακ­κί­ου, η το­πι­κή Α.Ε. Λέρου θα υπο­δε­χθεί τον Α.Ο. Πυ­λί­ου, με διαι­τη­τή τον Μάριο Ωραιό­που­λο και βοη­θούς τους Ξουρή και Βουλ­γα­ρά­κη.
Για την 15η αγω­νι­στι­κή του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κα­τη­γο­ρί­ας στον 2ο όμιλο, στις 14:00 στο γή­πε­δο Σα­λά­κου, ο Ατρό­μη­τος Δι­μυ­λιάς θα φι­λο­ξε­νή­σει τον Α.Σ. Τήλος, με διαι­τη­τή τον Θωμά Πα­τσιό­που­λο και βοη­θούς τους Κοκ­μο­τό και Τάση.
Ανα­λυ­τι­κά:
Α’ Κα­τη­γο­ρία
21η αγω­νι­στι­κή
Πα­ρα­σκευή

• Λακκί 3:00μ.μ.
Α.Ε. Λέρου- Α.Ο. Πυ­λί­ου
Διαι­τη­τές: Ωραιό­που­λος, Ξου­ρής, Βουλ­γα­ρά­κης
Παρ. διαι­τη­σί­ας: Κα­στής
Παρ. αγώνα: Κα­ζά­νης
Β’ Κα­τη­γο­ρία
2ος όμι­λος
15η αγω­νι­στι­κή
Πα­ρα­σκευή

• Σά­λα­κος 2:00μ.μ.
Ατρό­μη­τος Δι­μυ­λιάς- Α.Σ. Τήλος
Διαι­τη­τές: Πα­τσιό­που­λος, Κοκ­μο­τός, Τάσης
Παρ. διαι­τη­σί­ας: Ζαν­νε­τής
Παρ. αγώνα: Πε­ρά­κης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.