Τρείς μουσικές εκδηλώσεις, με την σφραγίδα του Γιώργου Τσαμπίκου Δασκαλάκη, διοργανώνονται την 17η, 18η και 25η Φεβρουαρίου στο  «Blue Coast» στην παραλία Κρεμαστής.

Την 17η Φεβρουαρίου ο γιός του «Σερ» του ελληνικού τραγουδιού.

Πριν από 12 χρόνια σαν σήμερα, στις 7 Απριλίου 2005, ο μεγάλος Γρηγόρης Μπιθικώτσης περνούσε στη σφαίρα της αθανασίας και τα σκήπτρα πήγαν στο εξίσου πετυχημένο γιό του τραγουδιστή, που θα μας ταξιδέψει με τους στίχους του.

Την 18η Φεβρουαρίου ο γιός του Γιάννη Πάριου ο Χάρης Βαρθακούρης.
Η πορεία του Χάρη σαν συνθέτης και τραγουδιστής, είναι, κατά κάποιο τρόπο αναμενόμενη. Γεννήθηκε με καθοριστικά γι’ αυτόν γονίδια και μεγάλωσε σ’ ένα περιβάλλον με πλούσια μουσικά ερεθίσματα.

Η πρώτη του επαφή με τη δισκογραφία έγινε στην τρυφερή ηλικία των έντεκα ετών με τη σύνθεση του “Πιο Καλή η Μοναξιά” που ερμήνευσε μαζί με τον πατέρα του.

Την 25η Φεβρουαρίου ο Λευτέρης Πανταζής ένα από τα εμπορικότερα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, με 27 προσωπικούς δίσκους και 13 συλλογικούς. Από αυτούς 30 έγιναν πλατινένιοι ενώ και οι 40 έχουν γίνει χρυσοί. Το σύνολο των πωλήσεων δίσκων και cd φτάνει γύρω στα 4.000.000.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ