Αθλητικά

Στο… «τρέξιμο» οι ομάδες!

Οκτώ αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σε χρονικό διάστημα έξι ημερών στον όμιλο Ρόδου της Α’ Κατηγορίας… Κι αυτό γιατί το προσεχές σαββατοκύριακο, η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. όρισε κανονικά τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής, ενώ από 18 έως 20 Φεβρουαρίου τις αναμετρήσεις της 17ης εμβόλιμης αγωνιστικής. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Το προσεχές σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι συναντήσεις της 16ης αγωνιστικής, στις οποίες ξεχωρίζει το παιχνίδι Καλλιθέα- Α.Σ.Κ. Ιβίσκος με την ομάδα της Ανάληψης πάντως να είναι το φαβορί για τη νίκη. Ο πρωτοπόρος Γ.Σ. Διαγόρας θα φιλοξενήσει την Ελπίδα Πεταλούδων και οι Άγιοι Θεόδωροι τον εφηβικό Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Ο Ζέφυρος θα παίξει στην Ιαλυσό με τον Ήλιο και τέλος ο Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς θα πάρει τη νίκη στα χαρτιά λόγω του Παντηλιακού.
Στην εμβόλιμη 18η αγωνιστική, σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί για τη νίκη… Ο Γ.Σ. Διαγόρας θα παίξει στην Ιαλυσό με τον Γ.Α.Σ., οι Άγιοι Θεόδωροι στο «Βενετόκλειο» με τον Ζέφυρο, ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος με τον Δωριέα και η Καλλιθέα με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ενώ «τυχερή» της αγωνιστικής θα είναι η Ελπίδα Πεταλούδων, που θα κερδίσει στα χαρτιά. Όπως είναι εύλογο οι περισσότερες ομάδες θα δυσκολευτούν αρκετά, αφού χάνουν προπονήσεις και αρκετές θα κάνουν μία προπόνηση ανάμεσα στα παιχνίδια.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ(15/02):
Δ.Κ.Γ. Ιαλυσού (20:30): Ήλιος Ιαλυσού- Ζέφυρος
Κ.Γ. Διαγόρα (21:00): Γ.Σ. Διαγόρας- Ελπίδα Πεταλούδων
ΚΥΡΙΑΚΗ(16/02):
Κ.Γ. Κρεμαστής (13:00): Άγιοι Θεόδωροι- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (17:00): Καλλιθέα- Α.Σ.Κ. Ιβίσκος
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΤΡΙΤΗ(18/02):
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (20:30): Καλλιθέα- Ήλιος Ιαλυσού
ΤΕΤΑΡΤΗ(19/02):
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (20:30): Α.Σ.Κ. Ιβίσκος- Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς
Δ.Κ.Γ. Ιαλυσού (21:30): Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Γ.Σ. Διαγόρας
ΠΕΜΠΤΗ(20/02):
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (20:30): Ζέφυρος- Άγιοι Θεόδωροι

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου