Ειδήσεις

Αστυνομική δύναμη στην ΔΕΥΑΡ

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των 63 εργαζόμενων της πρώην ΔΕΥΑΙ οι οποίοι με την εφαρμογή του Καλλικράτη εντάχθηκαν στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου και τώρα εξαιτίας της έκθεσης του ΑΣΕΠ βρίσκονται μετέωροι.

Αντιπροσωπεία εργαζόμενων της ΔΕΥΑΙ επισκέφθηκε σήμερα το δήμαρχο κ. Στάθη Κουσουρνά και του ζήτησε να μην συγκαλέσει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα σε συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ, προκειμένου να γίνουν οι δέουσες ενέργειες και οι παρεμβάσεις στα αρμόδια όργανα για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Τελικά, ο δήμαρχος συγκάλεσε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ εκτάκτως σήμερα στις 18.45.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να οξυνθούν τα πνεύματα στις τάξεις των εργαζομένων, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έξω από το κτήριο της ΔΕΥΑΡ αυτή την ώρα έχει συγκεντρωθεί μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου