Ειδήσεις

Πρόεδρος στο Οικονομικό Επιμελητήριο εκ νέου ο κ. Μιχαήλ Μιχαήλ

Πρόεδρος στο Περιφερειακό Τμήμα Δωδ/σου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας εκλέχθηκε εκ νέου ο κ. Μιχαήλ Μιχαήλ. Σε δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το Οικονομικό Επιμελητήριο αναφέρονται τα ακόλουθα:
Σας γνωρίζουμε ότι η νέα Τοπική Διοίκηση του 12ου  Περιφερειακού Τμήματος Δωδεκάνησου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, μετά την οριστική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 15ης  Δεκεμβρίου 2013, συνεδρίασε στις  13.01.2014, στην έδρα του Π.Τ. στη Ρόδο και συγκροτήθηκε  σε σώμα ως εξής:
Μιχαήλ Μιχαήλ    Πρόεδρος
Λουκαράς Χαράλαμπος    Αντιπρόεδρος
Βόλου Κωνσταντίνα    Γ. Γραμματέας
Παπακωνσταντίνου Αναστασία    Οικονομικός Επόπτης
Παρισίδη Παναγιώτα    Μέλος
Φιλιππάκη Καλλιόπη    Μέλος
Χαραλάμπου Στυλιανός    Μέλος
Ο πρόεδρος αφού συνεχάρη όλα τα μέλη της διοίκησης τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία. Τους  επισήμανε  την μεγάλη ισχύ και κύρος που έδωσαν οι συνάδελφοι οικονομολόγοι στην νέα διοίκηση , ασκώντας μαζικά το εκλογικό τους δικαίωμα (το ποσοστό συμμετοχής ήταν το μεγαλύτερο πανελλαδικά 70% ) , αλλά και το βάρος  της ευθύνης  που επωμίζεται  η νέα διοίκηση  απέναντι τους  και σε όλη την τοπική κοινωνία. Πεποίθηση μας είναι ότι ο μόνος δρόμος εξόδου  από την κρίση με τις λιγότερες συνέπειες για τον καθένα μας  είναι ο δρόμος της συμπόρευσης  και της αλληλεγγύης. Και εμείς   δεσμευόμαστε  ότι  θα τον ακολουθήσουμε με συνέπεια  και προσήλωση.    

ΓΙΑ  ΤΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΤΟΥ  Π.Τ. ΔΩΔ/ΣΟΥ  
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
                                                        Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                        Μιχαήλ Σ. Μιχαήλ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου