Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οφείλω να συγχαρώ τον Κυριάκο Πιερρακάκη για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Eurogroup..
Αποτελεί εθνική επιτυχία, που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί στις μυλόπετρες της μικροπολιτικής.
Είναι επιβεβαίωση της εικόνας σταθερότητας και αξιοπιστίας που αποπνέουν η κυβέρνηση και η χώρα.
Η Ελλάδα αποκτά ρόλο στο κέντρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων.
Ο Πρόεδρος του Eurogroup είναι ο επικεφαλής ενός φορέα στον οποίο αποφασίζονται οι πολιτικές που συνδέονται με την οικονομία στην ευρωζώνη.
Ταυτόχρονα, εκπροσωπεί την Ε.Ε. στο ΔΝΤ και στη Παγκόσμια Τράπεζα, συνεπώς αντιλαμβάνονται όλοι τι σημαίνει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση ένας Έλληνας».









Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.