Αθλητικά

Δεν τους «χαλάει» στη Διμυλιά η επιπλέον υπομονή

Τα τόσα χρόνια αναμονής και ταλαιπωρίας που άντεξαν «εκπαίδευσαν» τους ανθρώπους του Ατρόμητου Διμυλιάς τόσο καλά, που τους επιτρέπουν να προσπεράσουν μ’ ένα χαμογελαστό «δεν πειράζει» το επιπλέον δίμηνο, το οποίο θα χρειαστεί να περιμένουν οι για να αρχίσουν να χαίρονται το φυσικό χορτάρι του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της κοινότητάς τους.
Βάσει του αρχικού προγραμματισμού, η εγκατάσταση θα ήταν έτοιμη να υποδεχθεί την ομάδα στα μέσα Ιανουαρίου, ωστόσο οι κακές καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών δεν άφησαν ανεπηρέαστο τον «φρέσκο» χλοοτάπητα, προσθέτοντας λίγες επιπλέον εβδομάδες στην απαιτούμενη διαδικασία ωρίμανσης του έργου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Στέργος Σαρίκας και οι συνεργάτες του δεν ανησυχούν και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα με την προοπτική να συνεχίσει να χρησιμοποιεί η ομάδα για λίγο καιρό ακόμα το γήπεδο της Σαλάκου όπου φιλοξενείται, για τις ανάγκες των προπονήσεων και των επίσημων αγώνων της.
Όπως λένε με μία φωνή, λόγος για βιασύνες δεν υπάρχει ο παραμικρός, το βασικό ζητούμενο είναι το γήπεδο να παραδοθεί όταν θα είναι απόλυτα έτοιμο και η χρήση του ασφαλής, ενώ η μικρή καθυστέρηση τους δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουν με την άνεσή τους την προσπάθεια ανέγερσης των νέων αποδυτηρίων της ομάδας.
Η δεύτερη φάση των εργασιών, καθώς τα μπετά έχουν ήδη πέσει, θα ξεκινήσει άμεσα και θα οδηγήσουν στη δημιουργία ενός καινούργιου λειτουργικού χώρου, που θα χρησιμοποιείται από τους γηπεδούχους.
Τα υφιστάμενα αποδυτήρια των τελευταίων θα ενοποιηθούν με αυτά των φιλοξενούμενων, συνεπώς οι αποστολές που θα επισκέπτονται το γήπεδο της Διμυλιάς θα απολαμβάνουν κι εκείνες ανάλογες ανέσεις.
Τέλος, με ατομικές προπονήσεις, για την εξέλιξη των οποίων ενημερώνεται λεπτομερώς ο προπονητής Γιώργος Μυλωνάς από τους ίδιους, περνούν την καθημερινότητά τους οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου.
Ο στόχος τους είναι να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση σε επίπεδο που θα τους επιτρέψει όταν με το καλό το αποφασιστεί το «ξεπάγωμα» των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων, να μπουν σε ομαδικό πρόγραμμα δουλειάς περιορίζοντας τον χρόνο που θα χρειαστούν προκειμένου να ανακτήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου