Αθλητικά

Δύο αγώνες την Κυριακή στο Ενυδρείο

Tο απόγευμα της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου, στις 17.30, ο Υγρός Στίβου Ρόδου διοργανώνει τον ”30ο θαλάσσιο μαραθώνιο”, στην παραλία Ενυδρείου, όπως και τον αγώνα Υδατοσφαίρισης ”Beach Water Polo 2019”, στον ίδιο ακριβώς χώρο. O κολυμβητικός αγώνας αυτός αποτελεί τον θεσμοθετημένο ετήσιο Κολυμβητικό Μαραθώνιο Ανοιχτής Θάλασσας που εδώ και 30 χρόνια τώρα ο Υγρός Στίβος Ρόδου ανελλιπώς διοργανώνει με τεράστια επιτυχία, τέτοια που η απήχησή του, μαζί με άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις σ’ όλο τον κόσμο, οδήγησε στην καθιέρωση του αγωνίσματος στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα.

Έτσι, έχει προσδώσει ιστορική σημασία στην ομάδα και στον αγώνα αυτό, που αριθμεί πολλά μετάλλια και τη μοναδική συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες μέχρι σήμερα για τον Υγρό Στίβο Ρόδου. Ο αγώνας απευθύνεται σε κολυμβητές και κολυμβήτριες κάθε ηλικίας από 1-5 ετών, κλιμακωτά σε αποστάσεις (200), έως την ΕLITE, που κολυμπάει  την Ολυμπιακή απόσταση των 10 χιλιομέτρων και αναμένεται να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία, αφού οι δηλώσεις συμμετοχών ξεπερνούν τις 60 και αναμένεται με αυτόν τον τρόπο να είναι εορταστική η γεφύρωση της θερινής και της χειμερινής περιόδου για την ομάδα των πρωταθλητών. Όλοι οι νικητές και νικήτριες κάθε ηλικιακής κατηγορίας  θα πάρουν μετάλλια ενώ στους μεγάλους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα και ο κόσμος που αναμένεται για άλλη μια φορά να αγκαλιάσει και αυτό τον αγώνα.

Ο αγώνας της υδατοσφαίρισης είναι κάτι το πρωτόγνωρο για την Ελλάδα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να θεωρούν, ότι η πανηγυρική επάνοδος των ομάδων του Υγρού Στίβου Ρόδου στα Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών φέτος, θα «εορτασθεί» με τους αγώνες αυτούς επιδείξεως ανάμεσα στις γυναικείες ομάδες ”Υπέροχες” ενάντια στις ”Όμορφες” και στις ανδρικές ομάδες ”Φοβεροί” ενάντια στους ”Γρήγορους”. Πληροφορίες για τον αγώνα στα τηλέφωνα 2241037802 και 6934411866.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου