Τοπικές Ειδήσεις

Α. Καμπουράκης: Αθεράπευτος κάτοικος εικονικής πραγματικότητας ο Φώτης Χατζηδιάκος

O Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η εικονική πραγματικότητα ήταν δυστυχώς πάντα ο αγαπημένος τόπος διαμονής, του πρώην δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου. Παραμένει εκεί, ακόμα και μετά το μήνυμα του Ροδιακού Λαού, το οποίο από ότι φαίνεται ουδέποτε ερμήνευσε σωστά. Αλλιώς δεν θα επιχειρούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, για την κατάσταση των σχολείων που παραλάβαμε.

Επιπλέον, από τα πρώτα στοιχεία της μόλις δέκα (10) ημερών θητείας μας, κι από μία μόνον περίπτωση, βρέθηκε ακάλυπτη οφειλή προς το ΕΦΚΑ να ξεπερνά τα εννιάμισι εκατομμύρια ευρώ (9.500.000€), επιβαρύνοντας ανεπίτρεπτα τους Ροδίτες με τεσσεράμισι εκατομμύρια ευρώ (4.500.000€) τόκους. Χρήματα που ασφαλώς στερούν αναγκαίες παρεμβάσεις και καταδίκασαν τον τόπο μας στις σημερινή κατάντια, την οποία όλοι, πλην εκείνου, βλέπουν ξεκάθαρα.

Από εδώ και πέρα, η συζήτηση θα γίνεται επί πραγματικών στοιχείων, και όχι επί εικονικών. Οι Ροδίτες επιστρέφουν στην πραγματικότητα και τις αλήθειες.

Η εικονική πραγματικότητα του κ. Χατζηδιάκου έλαβε τέλος.

Δικό μας έργο, αλλά και δέσμευση, είναι η επιστροφή στο σήμερα που αξίζουμε και στο αύριο που ονειρευόμαστε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου