Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν την Τρίτη, αφού όπως κατήγγειλε ο προπονητής της Ακαδημίας των Πανθήρων Νίκος Καρπαθάκης, δέχθηκε επίθεση από γονέα μπροστά στα μάτια παιδιών 7 και 8 ετών.
Αναλυτικά η δήλωση του νεαρού τεχνικού στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
«Την αγάπη μου για το παιδικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να την μετριάσει καμία άνανδρη επίθεση σαν αυτή που δέχτηκα σήμερα (σ.σ. Τρίτη) και μάλιστα μπροστά στα μάτια τον παικτών μου, ηλικίας 7-8 ετών, που χωρίς να το πιστεύουν έβλεπαν έναν γονέα να ρίχνει γροθιές με μίσος στον προπονητή τους, χωρίς να σταματάει και να μην ενδιαφέρεται για το μέρος που βρισκόταν, τον χώρο που έκαναν προπόνηση μικρά παιδιά! Πραγματικά ντρέπομαι και καταδικάζω τέτοιες συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε ανθρώπους που μεγαλώνουν μικρά παιδιά».
Στο πλευρό του Νίκου Καρπαθάκη, αλλά και του Γιώργου Αγγελάκη που βρισκόταν στο χώρο που έγινε το επεισόδιο, βρίσκεται ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Ε.Ε. και τα μέλη του συνδέσμου μας, καταγγέλλουν την αήθη και αδικαιολόγητη επίθεση με χειροδικία εναντίον των δύο μελών μας, Νίκου Καρπαθάκη και Γιώργου Αγγελάκη, κατά την διάρκεια προπόνησης, παρουσία μικρών παιδιών αλλά και ώριμων έμπειρων ποδοσφαιριστών στο ενωσιακό γήπεδο, από άτομο που δεν σεβάστηκε τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους, όντας και ο ίδιος γονέας, επιδεικνύοντας την ρώμη του με κάκιστο τρόπο και με συμπεριφορά που δεν αρμόζει στον χώρο του αθλητισμού».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ