Συνηθίζουμε να λέμε ότι η διατήρηση του σωματικού βάρους γίνεται πιο εύκολη τους καλοκαιρινούς μήνες, χάρη στη μεγαλύτερη ποικιλία σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά και στην αυξημένη σωματική άσκηση, ωστόσο, κάτι τα δροσιστικά αλλά πλούσια σε θερμίδες παγωτά και cocktails, κάτι το πρόχειρο φαγητό και οι άστατες ώρες ύπνου και φθάνουμε να διανύουμε επίσημα τις πρώτες μέρες του Φθινοπώρου με αυξημένο τοπικό λίπος, πόντους και κυτταρίτιδα. Ευτυχώς, η σύγχρονη Αισθητική Δερματολογία και Πλαστική Χειρουργική διαθέτουν το πιο αποτελεσματικό όπλο ενάντια στα αντιαισθητικά «ψωμάκια» και την όψη φλοιού πορτοκαλιού, χωρίς τομές και πόνο.

Ο λόγος για την επαναστατική μέθοδο Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo που εγγυάται να μας απαλλάξει από το επίμονο τοπικό πάχος, άμεσα, ανώδυνα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Αν. Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, εξηγεί πως.

Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

«Συμβαδίζοντας με την νέα τάση της Αισθητικής Ιατρικής για αναίμακτες επεμβατικές θεραπείες, η μέθοδος Λιπογλυπτικής με Laser Smartlipo επιτυγχάνει άμεση λιπόλυση και σύσφιγξη χωρίς την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο που ενέχουν αντίστοιχες επεμβατικές μέθοδοι – αφού πραγματοποιείται με ασφάλεια στο χώρο του Ιατρείου, με χρήση τοπικής αναισθησίας.

Η καινοτομία της στηρίζεται στο υπερσύγχρονο Laser Smartlipo που εισέρχεται, μέσω μιας εξαιρετικά μικρής οπής, στον υποδόριο ιστό της περιοχής όπου εντοπίζεται το συσσωρευμένο λίπος και λιώνει τα λιποκύτταρα, χωρίς να τραυματίσει τους γύρω ιστούς. Ταυτόχρονα η θερμική ενέργεια του Laser Smartlipo διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και εξασφαλίζοντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Στο τελικό στάδιο, το υγροποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μια λεπτής και ατραυματικής κάνουλας.

Συνήθως μια συνεδρία διάρκειας μόλις 1-2 ωρών, είναι αρκετή για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα – ανάλογα πάντα με τις ανάγκες και την έκταση της προβληματικής περιοχής – ενώ, εφόσον δεν υπάρχουν τομές και ράμματα, δίνεται η δυνατότητα στον ασθενή να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.»

Μπορούμε, λοιπόν, να ξεχάσουμε το επίμονο πάχος που αντιστέκεται σθεναρά στην υγιεινή διατροφή και άσκηση και συσσωρεύεται σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, ψωμάκια, μπράτσα, γάμπες και γόνατα, μια για πάντα, ανώδυνα και αναίμακτα!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.cosmeticdermamedicine.gr

ή καλέστε :

Αθήνα (Περιοχή Hilton, Βεντήρη 5): (+30) 210 6980451

Αθήνα (Κηφισιά, Λ. Κηφισίας 252): (+30) 210 6232220

Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 17): (+30) 2310 224240

Πάτρα (Ρήγα Φεραίου 98-100 & Γεροκωστοπούλου): (+30) 2610 226562

Ρόδος (Εθν. Μακαρίου 28): (+30) 22410 32700

Λεμεσός (Γρίβα Διγενή 2): (+357) 25251040

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ