Ειδήσεις

Σε προνομιακή τιμή το εμβόλιο της λύσσας στους κτηνιάτρους από τον Κυνηγετικό Σύλλογο

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου, μετά από συμφωνία με τον Κτηνιατρικό Σύλλογο Ρόδου, ενημερώνει τα μέλη του ότι με προνομιακή τιμή σ’ όλους τους κτηνιάτρους της Ρόδου, μπορούν να κάνουν το εμβόλιο της λύσσας και τη σήμανση των ζώων τους μαζί με την εγγραφή τους στα αρχεία του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου Ελλάδος προσκομίζοντας την κυνηγετική τους άδεια.
Δεδομένου ότι τα παραπάνω είναι υποχρεωτικά και επισύρουν ποινές διοικητικές και οικονομικές, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου προτρέπει τα μέλη του να προβούν στα ανωτέρω.

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                      O Γραμματέας                                                                                                                                                                                            Χατζηνικήτας Κων/νος
Ζώχος Δημήτριος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου