Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι ναυταθλητικοί αγώνες «ΑΛΙΝΤΙΑ 2018” την περασμένη Κυριακή στον Πύργο Μπελλένη στη Λέρο.

Η διοργάνωση που διεξάγεται κάθε χρόνο, περιλάμβανε αγώνες κολύμβησης, σκοποβολή και αγώνες κολύμβησης με σανίδα, ενώ την ευθύνη της είχαν οι Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. – ΛΕΡ.Ο.Σ-ΣΕΠ και ο Κυνηγετικός Σύλλογος του νησιού.

Το «παρών» στους αγώνες έδωσε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος κάνει τις διακοπές του στη Λέρο και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες μίλησε στα παιδιά της ακαδημίας του Πανιώνιου Λέρου και τιμήθηκε από τον σύλλογο.

O Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν να υλοποιηθούν οι αγώνες, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές και ήταν αυτός που στη συνέχεια κήρυξε την έναρξη των αγώνων.

Στη συνέχεια επέδωσε αναμνηστικές πλακέτες σε αθλητές του νησιού που διακρίθηκαν σε διάφορα αθλήματα ( αγώνες στίβου-τζούντο) ,καθώς επίσης επέδωσε  και αναμνηστικούς επαίνους στους εθελοντές και στους προέδρους των συλλόγων μας, που βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων.

Μετά το πέρας των αγωνισμάτων έγιναν οι απονομές στους αθλητές από:

Το Δήμαρχο Λέρου Μιχαήλ Κόλια

Τον Έπαρχο Καλύμνου Ιωάννη Θεμέλαρο

Το Λιμενάρχη Λέρου Δημοσθένη Μπότση

Την Επιτευλεστή -Λιμενικό Βασιλική Δελιμητρίου

Τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών Γεώργιο Ζουμπούλη

Τον Πρόεδρο του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π.Λέρου Ευάγγελο Μπαλαμπάνη

Τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λέρου Νεκτάριο Μπίλλη

Το Δημοτικό Σύμβουλο Ιωάννη Σοροκάκη

Τη  Δημοτική Σύμβουλο  Αικατερίνη Εμμανουήλ

Τον Πρώην Δήμαρχο Λέρου Γεώργιο Ζώρζου

Τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λέρου Παναγιώτη Παγώνη

Την Πρωταθλήτρια της Άρσης Βαρών Μαρία Χριστοφορίδου

Τον Πρώην Προπονητή  Καλαθοσφαίρισης   του Ολυμπιακού Ιωάννη  Σφαιρόπουλο

Τη  Γυμνάστρια Φυσικής Αγωγής Λεβάντα Μυλωνά

Ο Δήμος Λέρου ευχαριστεί για τη στήριξη και την εθελοντική προσφορά τους , την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Άρσης Βαρών  Μαρία Χριστοφορίδου, την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Άρσης Βαρών και Προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Άννα Στρούμπου, τις Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής Μυλωνά Λεβάντα και Παναγιώτα Ντούσα , το Διοικητή της ΥΝΤΕΛ , το Λιμενάρχη Λέρου, το Δ/τη του Α/ΤΛέρου , τη Δ/τρια του Κ.Θ.Λέρου , τον Πρόεδρο του Λεριακού Ομίλου Σκαφών Αναστάσιο Μαρδόγλου , τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λέρου Παναγιώτη Παγώνη, το Ναυαγοσώστη Γεώργιο Κοντό, τη Στέλλα Κουτούζου, τη Μαρία Μπαλαμπάνη,  και όλους τους συνεργάτες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ