Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Κώστα Πάττα, προχώρησε ο Ηρακλής Μαριτσών.
Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν ακόμα μία μετεγγραφή πρώτης γραμμής για τα δεδομένα της μεγάλης κατηγορίας του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ τους για την σεζόν 2019-2020, καθώς απέκτησαν τον Λάκη Αξιώτη.
Ο 28χρονος μέσος, αρχικά βρισκόταν κοντά στην μετακίνησή του στον Φοίβο, ωστόσο, η μετεγγραφή του στους Κρεμαστενούς δεν προχώρησε.
Οι Μαριτσενοί εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση προσεγγίζοντας τον Λάκη Αξιώτη, εκφράζοντας το έντονο ενδιαφέρον τους για τις υπηρεσίες του.
Ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με την διοίκηση του Ηρακλή και με συνοπτικές διαδικασίες οι Μαριτσενοί συμφώνησαν μαζί του, ντύνοντάς τον στα «πράσινα».
Πλέον, με την απόκτηση του Λάκη Αξιώτη ο προπονητής Κώστας Πάττας θα έχει στην διάθεσή του ακόμα μία ποιοτική λύση στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ