Πρέπει να σηματοδοτήσουμε ποια είναι η γενική θεώρηση που έχουμε για την Ευρώπη, η Γαλλία θα κάνει τα πάντα για την επίτευξη συμφωνίας απόψε είπε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.
Δεν υπάρχει Grexit υπό αίρεση, υπάρχει η Ελλάδα εντός ή εκτός Ευρωζώνης είπε ο Γάλλος πρόεδρος και πρόσθεσε: πρέπει να βρούμε μαζί μια λύση, η Ελλάδα πρέπει να δείξει ότι μπορεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.