Με το κλείσιμο των 10 χρόνων λειτουργίας του αθλητικού κέντρου «Ροδίων άθλησις» διοργανώθηκε την Κυριακή, 09/06/2019, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία, όπως σε κάθε τέλος της αθλητικής χρονιάς, το 10ο Αθλητικό Πανόραμα. Μια αθλητική γιορτή η οποία εξελίχθηκε σε «υπερθέαμα»!

Οι 290 αθλήτριες και αθλητές που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσιάζοντας τα προγράμματά τους ανταμείφθηκαν από το ζεστό και ηχηρό χειροκρότημα των θεατών, που ξεπέρασαν τους 800! Σε συνδυασμό με τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει η διεύθυνση του αθλητικού κέντρου, δημιουργήθηκε μια ατμόσφαιρα μεγάλης διοργάνωσης.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση έλαβαν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν καθ’ όλη την περίοδο στα αθλητικά προγράμματα του Ροδίων Άθλησις όπως ρυθμική γυμναστική, Μαζορέτες με προπονήτριες τις Χριστίνα Παρίση και Χρύσα Ουζουνίδου και Zumba με προπονήτρια την Σάρα Φα.  Τ

ο «παρών» όμως έδωσαν και τα παιδιά που συμμετείχαν στα αθλητικά επιμορφωτικά προγράμματα των εκπαιδευτηρίων ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ όπως Αθλητικός Χορός με προπονήτρια τη  Μαρία Λεβέντη και Σύγχρονος Χορός με προπονήτρια τη Ναταλί Σέρβου.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι  προπονήτριες επιμελήθηκαν πλήρως το πρόγραμμα το οποίο απογειώθηκε από τις εξαιρετικές εμφανίσεις των παιδιών.

Για πρώτη φορά φέτος παρουσιάστηκαν εκτός από τα ομαδικά και ατομικά προγράμματα αθλητριών της Ρυθμικής γυμναστικής, αφού το τελευταίο διάστημα γίνεται προσπάθεια να επαναλειτουργήσει, μετά από 30 χρόνια, τμήμα αγωνιστικής Ρυθμικής γυμναστική το οποίο θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε πανελλήνιους αγώνες. Η προσπάθεια αυτή θα ολοκληρωθεί με τις αξιολογήσεις αθλητριών αλλά και μελών εκτός σωματείου το διάστημα από 10 έως 14 Ιουνίου 2019. Από τον Ιανουάριο του 2019 το Ροδίων Άθλησις είναι και επίσημα μέλος της πανελλήνιας ομοσπονδίας Ρυθμικής γυμναστικής.

Η διεύθυνση του σωματείου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλα τα παιδιά τα οποία έλαβαν μέρος στο 10ο αθλητικό Πανόραμα αλλά και όλους τους γονείς οι οποίοι τους εμπιστεύτηκαν αυτά τα 10 χρόνια  για την αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους και δίνουν το βροντερό «παρών»  σε κάθε αθλητική εκδήλωση.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ