Η πρώτη μετεγγραφική κίνηση του Ατρόμητου Διμυλιάς για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει της νέας σεζόν, που θα τον βρει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, είναι γεγονός.
Όπως είχε προαναγγείλει εδώ και ημέρες η «δσπορ» , οι «πράσινοι» βρισκόντουσαν μία ανάσα από την απόκτηση του Τάσου Παστού, καθώς απέμεναν λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή του.
Οι λεπτομέρειες διευθετήθηκαν και πλέον ο έμπειρος μεσοαμυντικός είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής των Διμυλιανών, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.
Ιδού η ανακοίνωση του Ατρόμητου:
«Με χαρά ανακοινώνουμε την συμφωνία μας με τον Τάσο Παστό, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του μετά από ένα χρόνο. Ήμαστε περήφανοι που ένα δικό μας παιδί επιστρέφει για να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε για την παραμονή».
Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» συνεχίζουν να ασχολούνται και με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ.
Στις επαφές που είχαν με τους Γαβριήλ Ζουρούδη και Παναγιώτη Καραμπά, προέκυψε διαφορά στους όρους της συνεργασίας, όμως η περιπτώσεις τους είναι διαφορετικές.
Συγκεκριμένα, η διαφορά με τον επιθετικό, Γαβριήλ Ζουρούδη είναι μεγάλη, με τις πιθανότητες παραμονής του να είναι μοιρασμένες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα στα επόμενα 24ωρα θα γίνει αντιπρόταση από πλευράς Ατρόμητου, που θα είναι και η τελική, με τον ποδοσφαιριστή να καλείται να πάρει τις αποφάσεις του για τη νέα σεζόν.
Όσον αφορά τον τερματοφύλακα, Παναγιώτη Καραμπά, η διαφορά με το σύλλογο είναι μικρή και αναμένεται να βρεθεί η «χρυσή τομή», με τον αθλητή να συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία των «πρασίνων» και στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Διμυλιανοί βρίσκονται μία ανάσα από την επέκταση του δανεισμού του Άκη Σταυριανού από την ομάδα του Δαμάγητου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ